Νοε
19

ΟΚΠΑΠΑ - Συνάντηση με μέλη της παράταξης «Πολίτες για την Ανατροπή»
Εκτύπωση

Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Δημήτρης Πάνου και ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Τσίμαρης υποδέχτηκαν στα γραφεία του Οργανισμού τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή», Λάζαρο Νάτση, ο οποίος συνοδεύονταν από το μέλος της παράταξής του και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΠΑΠΑ, Κατερίνα Μιτοπούλου.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση για τις δομές και τις δράσεις του ΟΚΠΑΠΑ καθώς και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος, όσον αφορά την κοινωνική πολιτική (προσχολική αγωγή –κοινωνικές υπηρεσίες).

«Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία συμφωνήθηκαν ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ κάτω από τις απίστευτες συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού γίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη η υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και γενικότερα της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Επίσης, διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές ότι στην κοινωνική πολιτική είναι απαραίτητες οι συνεργασίες και οι συναινέσεις αλλά και η δημιουργική αντιπολίτευση», καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος