Απρ
20

Στήριγμα για εκατοντάδες οικογένειες στα Γιάννενα
Εκτύπωση

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
Στήριγμα για εκατοντάδες οικογένειες στα Γιάννενα

Αντιμέτωπος με μία διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση από δεκάδες οικογένειες που θέλουν να γίνουν δικαιούχοι, βρίσκεται ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΟΚΠΑΠΑ αποτελεί ένα σημαντικό στήριγμα για εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών,  που με δυσκολία καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες.
Το πιο ανησυχητικό όμως είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ Φ. Τσουμάνη, ότι ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς και έχει φτάσει σχεδόν τις 500 οικογένειες. Για την ακρίβεια δικαιούχοι μέχρι τις αρχές της εβδομάδας ήταν 456 οικογένειες, στις οποίες προστέθηκαν άλλες 39 πριν από λίγες ημέρες, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κριθούν οι αιτήσεις άλλων 80 οικογενειών που επίσης αιτούνται να γίνουν δικαιούχοι.
Ο κ. Τσουμάνης στάθηκε στην ανάγκη ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας και των επίσημων φορέων, απευθύνοντας έκκληση όχι μόνο για την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας, αλλά και φαρμάκων.
«Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πολύ μεγάλο στοκ σε είδη ένδυσης και υπόδησης, όμως χρειαζόμαστε τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα γιατί χιλιάδες συμπολίτες μας είναι ανασφάλιστοι», σημείωσε.
Εκδήλωση με
το Μουσικό Σχολείο
Στα πλαίσια της ενίσχυσης των δράσεων του ΟΚΠΑΠΑ τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 8 το βράδυ στη ΖΠΑ πραγματοποιείται η τελική μουσική εκδήλωση του Μουσικού Γυμνασίου - Λυκείου.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Σχολείου Γιάννη Γιώσα, η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο έργο του ΟΚΠΑΠΑ και αυτός είναι ο λόγος που απευθύνεται πρόσκληση στους πολίτες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, προσφέροντας ταυτόχρονα και κάποια απαραίτητα για πολλούς συμπολίτες μας, τρόφιμα.
Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε προς τη Διεύθυνση και τους μαθητές του Σχολείου ο Φ. Τσουμάνης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος