Φεβ
11

Στους «Ζωσιμάδες» παίζουμε ακόμη μια φορά...
Εκτύπωση

Είναι τεράστιο το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας του ΠΑΣ για το κυριακάτικο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Οι καλές καιρικές συνθήκες από τη μία, αλλά κυρίως το γεγονός, πως μετουσιώνεται σε πράξη η πεποίθηση, ότι η ομάδα του ΠΑΣ θα βρεθεί ξανά στη Σούπερ Λίγκα με τη λήξη του πρωταθλήματος, είναι οι καθοριστικοί παράγοντες που φέρνουν ολοένα και περισσότερους φιλάθλους κοντά στην ομάδα.
Έτσι, το γήπεδο της Κατερίνης θα ντυθεί στα μπλε την Κυριακή, αφού οι Γιαννιώτες ετοιμάζονται να κάνουν κατάληψη. Ήδη η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει ζητήσει και η ΠΑΕ Πιερικός έχει συμφωνήσει και έχει ήδη αποστείλει σε πρώτη φάση 400 εισιτήρια για το παιχνίδι, ενώ υπάρχει καλή διάθεση από τους γηπεδούχους, ώστε να παραχωρηθεί και άλλος αριθμός εισιτηρίων, εάν οι φίλοι του ΠΑΣ είναι περισσότεροι.
Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας αυτή συνεχίστηκε και χθες χωρίς προβλήματα για τον Ντεμόλ, που μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες για το παιχνίδι αυτό, αφού δεν υπάρχουν τιμωρίες ή τραυματισμοί.  
Στα αξιοσημείωτα των τελευταίων ημερών και των προπονήσεων για το παιχνίδι με τον Πιερικό είναι και το ότι οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην προετοιμασία, καθώς έχει βελτιωθεί η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στα βοηθητικά.
Θα ενδιαφερθεί κανείς
για τον «ψεύτη» Βεζυρίδη;
Την παραδειγματική τιμωρία του τερματοφύλακα του ΟΦΗ Βεζυρίδη ζητά η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με καταγγελία της στον αθλητικό εισαγγελέα, για δόλια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων.
Η καταγγελία της ΠΑΕ έγινε μετά την εξάντληση των χρονικών ορίων που περίμενε για να υπάρξει αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα, καθώς το βίντεο της αναμέτρησης αποδεικνύει, ότι ο Βεζυρίδης ήταν αυτός που χτύπησε τον φίλαθλο του ΠΑΣ, ο οποίος εισήλθε μεν κακώς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να χτυπήσει τον παίκτη του ΟΦΗ.
Σε δήλωσή του στο ραδιόφωνο του Super Fm o νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Γ. Βήττας τονίζει, ότι υπάρχει η πεποίθηση, ότι κάποιοι θα αναγκαστούν να ζητήσουν συγνώμη.
«Πιστεύω ότι κάποιοι θα εκτεθούν και θα αναγκαστούν να ζητήσουν συγνώμη. Ο ΠΑΣ θέλει την αποκατάσταση της αλήθειας, ώστε να μείνουμε μόνο στο χρηματικό πρόστιμο και να μην έχουμε τιμωρία έδρας. Αυτός είναι ο στόχος. Είναι εφικτό, είναι το αληθές και το δίκαιο. Η είσοδος του φιλάθλου δεν αποτελεί επεισόδιο, τιμωρηθήκαμε με δύο αγωνιστικές γιατί υποτίθεται ότι χτυπήθηκε ο ποδοσφαιριστής», ανέφερε στη δήλωσή του.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος