Φεβ
23

ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- Η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει την αξιοκρατία
Εκτύπωση

- Με βολές κατά της κυβέρνησης η πολιτική ομιλία του Λ. Αυγενάκη, αλλά και οι χαιρετισμοί των βουλευτών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, σε μια εκδήλωση που έδωσαν το παρών οι βουλευτές Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Άρτας, Κώστας Τασούλας, Βασίλης Γιόγιακας και Γιώργος Στύλιος αντίστοιχα, στελέχη της αυτοδιοίκησης και του κόμματος αλλά και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως το «πρώτη φορά αριστερά ξεθώριασε πολύ γρήγορα».

Παράλληλα, αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανοίγει μια νέα σελίδα και μπορεί να φέρει την ελπίδα για διέξοδο της χώρας από την κρίση.

«Η ηγεμονία της αριστεράς τελειώνει. Η αριστερά του Αλ. Τσίπρα φοβάται την αξιοκρατία, φοβάται την αριστεία και η Ν.Δ βρίσκεται σε τροχιά ιδεολογικής υπεροχής απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν είμαστε κρατιστές, δε θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των ΜΜΕ, επιδιώκουμε την αξιοκρατία και την αριστεία, στηρίζουμε την ιδιωτική οικονομία, γιατί με τον τρόπο αυτό θα πάρει μπροστά η οικονομία της χώρας. Ο κ. Τσίπρας έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες και γι’ αυτό επιδιώκει και επιζητά τη συναίνεσή μας. Τέτοιου είδους συναίνεση όμως δε θα την έχει από τη  Ν.Δ», τόνισε ο κ. Αυγενάκης, που πρόσθεσε, ότι η κυβέρνηση έχει σήμερα τρεις ξεκάθαρες επιλογές.

Η πρώτη είναι να εργαστεί με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, η δεύτερη να προχωρήσει στη διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος, με σοβαρότητα όμως και όχι με προτάσεις που αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας και η τρίτη είναι η προσφυγή στις κάλπες.

«Δεν τις επιθυμούμε, ούτε τις επιδιώκουμε. Αν το επιθυμούν όμως είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές, τις οποίες θα τις κερδίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ο Κ. Τασούλας αναφέρθηκε στον πυκνό πολιτικό χρόνο που όπως είπε έχει μικρύνει δραματικά και έχει φέρει τη Ν.Δ σε πλεονεκτική θέση έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι αδιανόητο για όλους, μόλις λίγους μήνες πριν.

Ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης επισήμανε την αναγκαιότητα να γίνει ένα μεγάλο άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και σε άλλες πολιτικές δυνάμεις.

«Υπάρχει κόσμος που περιμένει από τη Ν.Δ συγκεκριμένα πράγματα και αυτό μεγαλώνει την ευθύνη που έχουμε απέναντι στη χώρα», τόνισε ο κ. Καχριμάνης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη οι βουλευτές Γ. Στύλιος και Β. Γιόγιακας, ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού της Ν.Δ. Κίμων Μηταλίδης και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Ηπείρου Δημήτρης Μπούμπας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τον κ. Αυγενάκη να αφιερώνει το πρώτο κομμάτι στην εκκλησία και το Χριστό και το δεύτερο στον πρόσφυγα, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα με αναφορά στην καθημερινή πραγματικότητα, κερδίζοντας παράλληλα και το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος