Φεβ
12

Επικίνδυνη έξοδος του ΠΑΣ στην Κατερίνη
Εκτύπωση

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια δίνει αύριο το μεσημέρι ο ΠΑΣ στο γήπεδο της Κατερίνης αντιμετωπίζοντας τον Πιερικό.
Η ομάδα του Ντεμόλ έχει αποσπαστεί κατά επτά βαθμούς από τον δεύτερο Παναιτωλικό και έχει στόχο να διατηρήσει ή και να αυξήσει ακόμη αυτή τη διαφορά, κάνοντας σε κάθε αγωνιστική και επιπλέον βήματα για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.
Οι παίκτες προπονήθηκαν χθες το πρωί, πραγματοποιώντας ασκήσεις τακτικής ενώ έγινε και δίτερμα. Μετά την σημερινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή του ΠΑΣ για την Κατερίνη, που  θα αναχωρήσει οδικώς το μεσημέρι.
Ο Ντεμόλ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αν και τις τελευταίες δύο ημέρες ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Τάσος Κυριάκος που αντιμετωπίζει κάποιο  πρόβλημα στον τετρακέφαλο.
Το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει στην σημερινή προπόνηση.
Στο πλευρό της ομάδας του ΠΑΣ θα βρεθούν και εκατοντάδες Γιαννιώτες που θα ταξιδέψουν στην Κατερίνη. Η ΠΑΕ έχει ήδη στα χέρια της 400 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας, ενώ ο Πιερικός μπορεί να διαθέσει και άλλα εάν ζητηθεί.
Γκουγκουλιάς: «Δίκαια πρώτος ο ΠΑΣ»
Ένας από τους παίκτες που θα βρει απέναντί του ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο αυριανό παιχνίδι είναι και ο Γιώργος Γκουγκουλιάς που αγωνίστηκε πριν από δύο χρόνια στην ομάδα του Όγιος, την οποία βοήθησε να κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Με δηλώσεις του ο επιθετικός του Πιερικού δήλωσε αισιόδοξος για το αυριανό παιχνίδι για την ομάδα του και πρόσθεσε πως ο ΠΑΣ είναι δίκαια πρώτος και θα κερδίσει την άνοδο.
«Έχω όμορφες αναμνήσεις από τα Γιάννενα, έστω και αν δεν έπαιξα πολύ. Πήραμε την άνοδο τότε και διατήρησα αρκετές φιλίες. Ο ΠΑΣ δίκαια είναι πρώτος και θα ανέβει κατηγορία.  Όμως την Κυριακή θα τα δώσουμε όλα για να νικήσει ο Πιερικός. Μπροστά στον κόσμο μας δεν φοβόμαστε τίποτα και παίζουμε πάντα για τη νίκη, το ίδιο θέλουμε και τώρα κατά πρώτο λόγο. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα δώσουμε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας».

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος