Ιαν
17

Επιστροφή στις προπονήσεις για νίκη στην Κομοτηνή
Εκτύπωση

Βαρύτητα στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι τον δύσκολο αγώνα με τον Πανθρακικό την Δευτέρα στην Κομοτηνή δίνει ο Στεφάν Ντεμόλ, επιχειρώντας παράλληλα να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να ξεχάσουν όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και να κοιτάξουν το επόμενο δύσκολο ματς.

Επιστροφή στις προπονήσεις για νίκη στην Κομοτηνή
Έμφαση στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών δίνει ο Ντεμόλ
ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Πανθρακικό
Βαρύτητα στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι τον δύσκολο αγώνα με τον Πανθρακικό την Δευτέρα στην Κομοτηνή δίνει ο Στεφάν Ντεμόλ, επιχειρώντας παράλληλα να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να ξεχάσουν όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και να κοιτάξουν το επόμενο δύσκολο ματς.
Στο πλαίσιο αυτό οι παίκτες της ομάδας από χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Ντεμόλ να δίνει έμφαση στην φυσική κατάσταση, αφού οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν βάρη και ασκήσεις δύναμης.
Άλλωστε ο Βέλγος τεχνικός γνωρίζει πως το παιχνίδι της Δευτέρας (ΕΤ3 – 18.00) είναι ιδιαίτερα δύσκολο, και πως οι παίκτες του θέλουν και θα κυνηγήσουν την εκτός έδρας νίκη. Για το παιχνίδι της Κομοτηνής ο Ντεμόλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ θα απουσιάσει μόνο ο Πολ Κειτά, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη ποινή της τιμωρίας του. Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι.
Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσε ένσταση σε βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το παιχνίδι της Δευτέρας και ζητά μεταξύ άλλων την υπέρ της κατακύρωση του αγώνα, με το αιτιολογικό της αντικανονικής συνέχισης του αγώνα από τον διαιτητή μετά τον τραυματισμό του Βεζυρίδη, καθώς επίσης και την αφαίρεση βαθμών από τη γιαννιώτικη ΠΑΕ.
Επίσης ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε δίωξη κατά των προέδρων του ΟΦΗ, Νίκου Μαχλά, και της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου, για δυσφήμιση του αθλήματος με δημόσιες, δυσμενείς κρίσεις εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ οι κ.κ. Μαχλάς και Τζώρτζογλου είχαν αφήσει σαφείς αιχμές κατά του προέδρου της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιου.
Δηλώσεις Βασιλάκη
Από την άλλη ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης μιλώντας στον Super FM και στην εκπομπή «Επικίνδυνη Ζώνη» με τους Νίκο Σκούμπο και Θανάση Μυριούνη στράφηκε ανοικτά κατά του διαιτητή Λαμπρόπουλου για την απόφασή του να παραμείνει σχεδόν μία ώρα στα αποδυτήρια, μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι.
«Ο διαιτητής δεν μπορεί να βρίσκεται τόση ώρα στα αποδυτήρια και να διαβουλεύεται με τον κάθε άσχετο. Όφειλε να βγει στο γήπεδο, να δει αν συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συνεχιστεί ο αγώνας και αναλόγως να πράξει. Είτε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι είτε να το συνεχίσει. Δεν είναι δυνατόν όμως να περιμένει πάνω από μια ώρα για να πάρει μια απόφαση», είπε ο κ. Βασιλάκης ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε τα εξής: «Μα φυσικά θα συνέχιζα τον αγώνα. Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να τον διακόψω. Ούτε 100 άτομα μπήκαν να παρεμποδίσουν τους ποδοσφαιριστές, ούτε τα δοκάρια έκοψαν. Επειδή, δηλαδή, μπήκε ένας φίλαθλος μέσα θα πρέπει να διακοπεί ο αγώνας; Άμα ήταν έτσι θα έπρεπε κάθε τρεις και λίγο να διακόπτεται ένας αγώνας».
Στην ίδια εκπομπή έκανε παρέμβαση και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Φώντας Βρόσγος λέγοντας τα εξής: «Κάποια στιγμή, γύρω στο 18', ο διαιτητής μου ζήτησε να φύγουν όλοι οι άνδρες της ομάδας περιφρούρησης από τις θύρες 9 και 10 που βρίσκονταν αρχικά και να μεταφερθούν στη σκεπαστή, γιατί κάποιοι ανάμεσά τους δεν ήταν αληθινοί security αλλά «μαϊμού» και παρεμπόδιζαν τον επόπτη. Φορούσαν, μάλιστα, κάποια φωσφοριζέ διακριτικά, διαφορετικά όμως από αυτά που φορούσαν όλοι οι υπόλοιποι. Γι' αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι μόλις οι δικοί μας security μεταφέρθηκαν στη σκεπαστή ανέβηκαν στην κερκίδα, η ΠΑΕ δε φέρει την παραμικρή ευθύνη».

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος