Ιουν
17

Εβδομάδα εξελίξεων στον μεταγραφικό τομέα
Εκτύπωση

Πολύ πιθανή η απόκτηση από τον ΠΑΣ, του Κώστα Τσιμίκα ως ελεύθερου από τον Ολυμπιακό

 

Εβδομάδα με ανακοινώσεις σε ότι αφορά τις μεταγραφές, αναμένεται να είναι η ερχόμενη, για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα ως ελεύθερου από τον Ολυμπιακό. Θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, αλλά και ενός παίκτη από το εξωτερικό, που έχει εντοπιστεί από το τεχνικό επιτελείο και αυτές τις ημέρες γίνονται οι συζητήσεις για να πέσουν οι υπογραφές.

Από την άλλη το θέμα με το δίδυμο Ζάιρο – Χαρίση ενδέχεται να καθυστερήσει αρκετά ως υπόθεση για να τελεσφορήσει είτε αρνητικά, είτε θετικά για τον ΠΑΣ.

Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειώσουμε πως στο ενημερωτικό δελτίο με τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του μηνός Απριλίου συμπεριέλαβε ο ΟΗΕ τη δράση που είχε πραγματοποιήσει με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στα τέλη εκείνου του μηνός.

Η συγκεκριμένη δράση αφορούσε την προβολή των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης, που είναι οι εξής: Μηδενική φτώχεια, Μηδενική πείνα, Καλή υγεία και ευημερία, Ποιοτική εκπαίδευση, Ισότητα των φύλων, Καθαρό νερό και αποχέτευση, Φθηνή και καθαρή ενέργεια, Αξιοπρεπής εργασία και οικονομική ανάπτυξη, Βιομηχανία καινοτομία και υποδομές, Λιγότερες ανισότητες, Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες, Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή, Δράση για το κλίμα, Ζωή στο νερό, Ζωή στη στεριά, Ειρήνη δικαιοσύνη και ισχυροί θεσμοί, Συνεργασία για τους στόχους.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο του ΟΗΕ, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος, κράτησαν από κοινού το banner των 17 στόχων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και τα παιδάκια που τους συνόδευαν φορούσαν τα σχετικά μπλουζάκια.

Επίσης, δίνεται έμφαση στην επίσκεψη του υπευθύνου επικοινωνίας του ΟΗΕ, Δημ. Φατούρου, μαζί με τους δημοφιλείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, Θέμη Τζημόπουλο και Πέδρο Κόντε, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, όπου παρουσιάστηκαν οι 17 στόχοι και η δουλειά που έχει γίνει από πλευράς Ηνωμένων Εθνών.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Άλλη μία πολύ μεγάλη εκδήλωση με κοινωνικό περιεχόμενο «διαφήμισε» σε όλο τον κόσμο την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία στη σεζόν που μας πέρασε είχε συμβάλει στη διοργάνωση και του σπουδαίου φιλικού αγώνα των βετεράνων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Μπαρτσελόνα, με το μήνυμα υποστήριξης προς τους πρόσφυγες.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος