Σεπ
07

ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ - Παρουσιάζει το Stand Up Paddle
Εκτύπωση

Παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών θα δημιουργήσουν τα στεφάνια για τους νικητές

των αγώνων, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

 

Το Ioannina Lake Run είναι ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά αθλητικά γεγονότα που φέτος θα πραγματοποιηθεί για 11η συνεχή χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων, με χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος, για πρώτη φορά, ο «Γύρος Λίμνης» θα φιλοξενήσει μια νέα παράπλευρη αθλητική δραστηριότητα, όπου επισκέπτες και αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν.

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του WBSF, σε συνεργασία με την BIC SUP, θα παρουσιάσουν σε όλους τους ενδιαφερόμενους άνω των 18 ετών, το εντυπωσιακό άθλημα του Stand Up Paddle (SUP) και τα οφέλη που προσφέρει η ενασχόληση αυτή.

Στόχος της διοργάνωσης του Γύρου Λίμνης είναι να αναδείξει τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η πανέμορφη λίμνη της Παμβώτιδας στον ναυταθλητισμό μέσα από ένα σχετικά νέο άθλημα που δεν περιορίζεται μόνο στη θάλασσα, αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και σε λίμνες – το Stand Up Paddle (SUP).

Το WBSF, μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες του, θα βρίσκεται την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν τον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 στην πλατεία Μαβίλη στα Γιάννενα και θα παρουσιάσουν το άθλημα του SUP σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες των 5 ατόμων και θα διαρκεί μισή ώρα, περιλαμβάνοντας την βασική θεωρία του αθλήματος, εισαγωγή στους κανόνες ασφαλείας, πρακτική εξάσκηση στην λίμνη και γνωριμία με τον εξοπλισμό της BIC SUP.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο δρομικού event, εντάσσεται στην Εβδομάδα Λίμνης, που οργανώνεται από τον Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία LIMNI.

Ο αριθμός των θέσεων για την πρακτική εξάσκηση είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική on line φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα https://www.wbsf.gr/events/ilr2017sup/ μέχρι τις 12/9. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα στεφάνια των νικητών στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Εξάλλου, με αφορμή τον «11ο Γύρο Λίμνης των Ιωαννίνων», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς(ΠΙΟΠ),σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδώνα Ιωαννίνων, διοργανώνει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου (ώρα 17:00), δράση για τους μικρούς φίλους, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Συγκεκριμένα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από προπονητές του αθλητικού ομίλου για τη σημασία του αθλητισμού, ενώ στη συνέχεια θα δημιουργήσουν τα στεφάνια για τους νικητές των αγώνων του 11ου Γύρου Λίμνης των Ιωαννίνων.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλ: 2651064065 (καθημερινά 10:00-18:00, εκτός Τρίτης).

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος