Οκτ
13

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ - «Θα επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο»
Εκτύπωση

Αισιόδοξος για το μέλλον της Κεντροαριστεράς εμφανίστηκε από τα Γιάννενα, ο δήμαρχος Αθηναίων

 

Στην προσπάθεια της Κεντροαριστεράς να επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο, αλλά και στην αισιοδοξία του για το μέλλον του νέου πολιτικού φορέα, στάθηκε στην ομιλία του, στα Γιάννενα, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορά και δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης, το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποίησε στα Γιάννενα, πολιτική ομιλία, όπυ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, προχώρησε επίσης και σε μια πολιτική εκτίμηση, λέγοντας πως όσο περνούν οι ημέρες, η προσπάθεια αυτή θα κερδίζει ολοένα και περισσότερους συμμάχους

Ακόμη, τόνισε πως αυτό έχει ήδη προβληματίσει πολλούς που ενοχλούνται από τη διαπίστωση, ότι η Κεντροαριστερά στην Ελλάδα δεν είναι μία περίπτωση, με την οποία δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

«Η νέα μεγάλη παράταξη θα ενωθεί ξανά και θα επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο, εμείς θα βάλουμε τους όρους στην πολιτική ζωή της χώρας», ανέφερε ο κ. Καμίνης στην ομιλία του για να προσθέσει πως:

«Μέρα με τη μέρα δυναμώνουμε και για τον λόγο αυτό έχουμε ενοχλήσει πάρα πολύ. Πολλοί δεν λογάριαζαν, δεν υπολόγιζαν ότι η κεντροαριστερά θα μπει στην πολιτική ζωή. Πίστευαν ότι θα είναι διαιρεμένη, κατακερματισμένη, αδύναμη, ένα συμπλήρωμα στα δικά τους σχέδια. Ας το καταλάβουν. Εμείς πάμε δυνατά για έναν μεγάλο πολιτικό φορέα στον χώρο της κεντροαριστεράς», ανέφερε ο κ. Καμίνης.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος αισθάνεται και δηλώνει περισσότερο αισιόδοξος για την Κεντροαριστερά είναι όπως είπε και το ότι διακρίνει πολλά πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από το χώρο, να επιστρέφουν, κάποιοι μάλιστα εξ αυτών, σε τοπικό επίπεδο, έδωσαν το «παρών» στην ομιλία του στα Γιάννενα.

«Συναντώ ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια, είχαν απομακρυνθεί από την παράταξή μας. Τώρα τους βλέπω να επανακάμπτουν και να ενδιαφέρονται πολύ ζωηρά για όλη αυτή η προσπάθεια γιατί θεωρούν ότι υπάρχει και πάλι ελπίδα. Όλους αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους φέρουμε πάλι κοντά μας, να πιστέψουν ότι το εγχείρημα που κάνουμε έχει εθνική σημασία. Να αποτελέσουν τους συνιδρυτές της νέας μας παράταξης, να τους εντάξουμε ξανά στις διαδικασίες μας και να προχωρήσουμε στη μεγάλη σύνθεση ώστε να αποκτήσει η δημοκρατική παράταξη ξανά πλειοψηφικά χαρακτηριστικά στην ελληνική κοινωνία», ανέφερε ακόμη.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Τον κ. Καμίνη προλόγισε στην εκδήλωση, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής Ντίνος Σιάκαρης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος