Νοε
01

Για τη νίκη και στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

  • Κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και ο Θ. Τζημόπουλος

 

Ευχάριστα ήταν τα νέα χθες, για τον προπονητή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιάννη Πετράκη, καθώς ο διεθνής αμυντικός, με τη Νέα Ζηλανδία, Θέμης Τζημόπουλος, υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, για αυτό και από σήμερα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τζημόπουλος είχε αντικατασταθεί στο β’ ημίχρονο του αγώνα με την Κέρκυρα μετά τη σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Μάρκο Βελλίδη.

Σε ότι αφορά τώρα το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Κυριακή στι Ριζούπολη, η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει με τον κ. Πετράκη να έχει ήδη μιλήσει στους παίκτες του για τα λάθη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα τα οποία, είναι αυτονόητο, ότι «απαγορεύεται» να επαναληφθούν.

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης του πρώην αρχηγού του ΠΑΣ, Γιώργου Ντάσιου, ο Πετράκης θα έχει και πάλι όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για να αντιμετωπίσει μία καλή ομάδα, που δείχνει δυνατή και έχει ένα μικρό σερί δύο θετικών αποτελεσμάτων, με νίκη στη Ριζούπολη επί της Ξάνθης και ισοπαλία στο Αγρίνιο την Κυριακή.

Με δεδομένη πάντως την ποιοτική διαφορά στο ρόστερ των δύο ομάδων, ο ΠΑΣ θα κληθεί να διαχειριστεί και τον ρόλο του φαβορί στην αναμέτρηση, κάτι που ενδέχεται να επιφέρει και αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο Γ. Πετράκης.

 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; min-height: 15.0px} li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} ul.ul1 {list-style-type: disc}

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος