Νοε
03

7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - Μαθητές φύτεψαν ένα πράσινο σφενδάμι, με τη βοήθεια του Τμήματος Πρασίνου
Εκτύπωση

 

Ένα πράσινο σφενδάμι στολίζει από χθες το παρκάκι που βρίσκεται κοντά στις αυλές των σχολείων του 7ου Δημοτικού και του 1ου ειδικού Δημοτικού Ιωαννίνων.

Οι μαθητές του πρώτου τμήματος της 6ης του 7ου Δημοτικού μαζί με το δάσκαλο τους Ηλία Θεοχάρη φύτεψαν το σφενδάμι στο παρκάκι, ενώ ενημερώθηκαν παράλληλα για τους ενδεδειγμένους τρόπους περιποίησής του.

Το πράσινο σφενδάμι πρόσφερε στο Δήμο Ιωαννιτών ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων και το τμήμα Πρασίνου με τη σειρά του ανέλαβε την πρωτοβουλία φύτευσής του στο 7ο Δημοτικό σχολείο.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

«Αρχικά ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος για την πολύ όμορφη αλλά και ουσιαστική κίνησή του. Σαν Δήμος επικροτούμε και στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που σαν στόχο έχει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ειδικά των παιδιών. Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαθητές του 7ου δημοτικού θα αγαπήσουν και θα φροντίζουν το νέος τους δέντρο για να το δουν να μεγαλώνει μαζί τους», ανέφερε η αντιδήμαρχος Πρασίνου, Ελένη Βασιλείου η οποία έκανε ταυτόχρονα γνωστό πως στο επόμενο διάστημα θα φυτευθεί ένα ακόμα σφενδάμι στο ίδιο παρκάκι προκειμένου να δημιουργηθούν δύο φυσικά σκίαστρα για τα παγκάκια που βρίσκονται εκεί.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος