Νοε
04

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ - Αντίστροφη μέτρηση για τα διόδια Δροσοχωρίου;
Εκτύπωση

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες διέλευσης εναέριων καλωδίων της ΔΕΗ στην περιοχή των διοδίων

 

Αντίστροφα φαίνεται πως μετρά ο χρόνος για τη λειτουργία των διοδίων στο Δροσοχώρι.

Όπως φαίνεται από χθεσινή ανακοίνωση, έχει αποφασιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες διέλευσης εναέριων καλωδίων της ΔΕΗ στην περιοχή των διοδίων Παμβώτιδας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου. Για την πραγματοποίηση των εργασιών θα αποκλειστούν οι κλάδοι εισόδου στην Εγνατία οδό, στους κόμβους Παμβώτιδας και Αράχθου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη στις 10.00 π.μ. για δύο ώρες. Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται:

α) στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα, από την Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων (έξοδος στον ανισόπεδο κόμβο Αράχθου).

β) στην κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Θεσσαλονίκη, από την Επαρχιακή Οδό Ανατολής – Ιωαννίνων προς Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων και Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων (έξοδος στον ανισόπεδο κόμβο Παμβώτιδας).

Συνάμα θα γίνει εκτροπή κυκλοφορίας στις περιφερειακές και εθνικές οδούς. Στην πρώτη περίπτωση η κίνηση θα διοχετευτεί στην Επαρχιακή οδό Ανατολής - Ιωαννίνων προς Περιφερειακή Ιωαννίνων και σε συνέχεια στην Εθνική Οδό Τρικάλων - Ιωαννίνων. Στη δεύτερη περίπτωση η κίνηση θα διοχετευτεί την Εθνική Οδό Ιωαννίνων Τρικάλων, με κατεύθυνση στα Ιωάννινα.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

«Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας. Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος