Νοε
09

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ - Αύριο, Παρασκευή, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δροσοχώρι
Εκτύπωση

li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} ul.ul1 {list-style-type: disc}

Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώνει ότι βάσει απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, λόγω πρόβλεψης δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα του τμήματος της Εγνατίας Οδού μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Παμβώτιδας (χ.θ. 73+000) και Αράχθου (χ.θ. 91+000), για την εκτέλεση εργασιών ΔΕΗ στον Σταθμό Διοδίων Παμβώτιδας, που επρόκειτο να εφαρμοστούν την Τετάρτη, μεταφέρονται για αύριο Παρασκευή.
Συγκεκριμένα: Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 10.00 πμ. και θα διαρκέσουν 2 ώρες.
Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται: α) στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα, από την Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων (έξοδος στον ανισόπεδο κόμβο Αράχθου) και β) στην κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Θεσσαλονίκη, από την Επαρχιακή Οδό Ανατολής – Ιωαννίνων προς Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων και Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων (έξοδος στον ανισόπεδο κόμβο Παμβώτιδας).
«Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος