Νοε
11

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - Σε πλήρη εφαρμογή η ελεγχόμενη πρόσβαση
Εκτύπωση

Η παρουσία των συγγενών και των άλλων επισκεπτών όλο το 24ωρο στους θαλάμους και τους άλλους χώρους του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, τόσο στους ασθενείς, όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό που εμποδίζεται στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του νοσοκομείου, «η επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας είναι πολύ σημαντική. Αλλά εξίσου σημαντική είναι η ηρεμία κατά τη νοσηλεία, ή υγειονομική ασφάλεια και οι σωστές συνθήκες περίθαλψης για εσάς και τους άλλους ασθενείς».

Στο πλαίσιο αυτό, με την ανακοίνωσή του ο Διοικητής του «Χατζηκώστα», Βαγγέλης Καρβούνης, ενημερώνει τους πολίτες ότι από τη Δευτέρα και από τις 14.00 θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή η διαδικασία Ελεγχόμενης Πρόσβασης στο Νοσοκομείο μας.

Σε πρώτη φάση το μέτρο θα έχει εφαρμογή στον 2ο όροφο του νοσοκομείου που φιλοξενεί τα Χειρουργεία, τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, τη Μαιευτική -Γυναικολογική Κλινική, την Καρδιολογική και Μονάδα Εμφραγμάτων καθώς και την Παιδιατρική Κλινική.

Το επισκεπτήριο των ασθενών ισχύει για όλους τους χώρους του Νοσοκομείου και καθορίζεται ως εξής:

Επισκέψεις σε Νοσηλευτικά τμήματα - Καθημερινά: 13:00 - 14:00 και 18:00 - 20:00 και Κυριακή και αργίες: 13:00 - 14:00 και 18:00 - 20:00.

Επισκέψεις σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Καρδιολογικής - Καθημερινά: 13:00 - 13:30 και 18:00 - 18:30.

Επισκέψεις σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας - Καθημερινά μόνο 13:30 - 14:00.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Αντίστοιχο ωράριο ισχύει και για τους Ιατρικούς Επισκέπτες των Κλινικών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα γίνεται γνωστό στους χώρους του Νοσοκομείου το ωράριο του επισκεπτηρίου καθώς επίσης και η απαγόρευση του καπνίσματος.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος