Ιαν
04

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - Μεγάλη δημοσιότητα για την πιθανή μεταγραφή Μαυροπάνου
Εκτύπωση

Σειρά από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ χτες στον ελληνικό και όχι μόνο Τύπο, αναφέρονται στην πιθανότητα μεταγραφής του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου του ΠΑΣ σε σύλλογο του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα στην Άρσεναλ. Η κατάσταση πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα ενώ αναφορές γίνονται και σε πιθανό δανεισμό στη συνέχεια, και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, στη Βέρντερ Βρέμης.

Εφόσον επαληθευθούν οι πληροφορίες, είναι βέβαιο ότι θα πρόκειται για ένα σπουδαίο μεταγραφικό γεγονός με πολύ θετικό αντίκτυπο για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προπονήσεις

Οι παίχτες του ΠΑΣ προετοιμάζονται από την Τρίτη για το παιχνίδι με τον Αστέρα την Κυριακή. Η πρώτη προπόνηση έγινε σε καλό κλίνα και με όλους τους ποδοσφαιριστές παρόντες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής προετοιμασίας και στη συνέχεια ασκήσεις επιθετικού τακτικού προσανατολισμού ενώ ακολούθησε το παραδοσιακό οικογενειακό διπλό.

Ο Σολτάνι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ενώ η επόμενη προπόνηση είχε προγραμματιστεί για χτες στο ΠΕΑΚΙ.

Τα εισιτήρια

Κυκλοφόρησαν στο μεταξύ, τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τετάρτη έως και Παρακευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν την Κυριακή του αγώνα από τις 11:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:

Θύρα 5 GOLD, 30€

Θύρα 3 VIP, 25€

Θύρες 3-4-6, 20€

Θύρες 9-10, 10€

Παιδικά Θύρες 6-9, 5€

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr

Η ΠΑΕ σημειώνει: Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδας μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

p.p1 {margin: 5.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 12.0px 'Times New Roman'}

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος