Ιαν
05

ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ Δ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Απόφαση για φορολογικές διευκολύνσεις
Εκτύπωση

Απόφαση με την οποία παρέχονται διευκολύνσεις στους πολίτες σχετικά με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Πρέβεζας, υπέγραψε η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Συγκεκριμένα, δίνεται παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, τα οποία εκδηλώθηκαν από 30 Νοεμβρίου έως και 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Δήμο Πρέβεζας.

Αναλυτικότερα: Α) Παρατείνονται μέχρι και την 1η Μαρτίου 2018 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στο Δήμο Πρέβεζας της Π.Ε. Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου που λήγουν ή έληξαν από την 30 Νοεμβρίου έως και την 1η Μαρτίου 2018.

Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 10.0px 0.0px; text-align: justify; font: 12.0px 'Times New Roman'}

Β) Αναστέλλεται μέχρι και την 1η Μαρτίου 2018 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων μέχρι την 30η Νοεμβρίου οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος