Ιαν
10

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - Μόνιμοι οι διαξιφισμοί διοίκησης - εργαζομένων
Εκτύπωση

Δεν έχουν τέλος οι διαξιφισμοί ανάμεσα στη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως μετά τις καταγγελθείσες από τους εργαζόμενους, μέσω του Συλλόγου τους, αιφνιδιαστικές μετακινήσεις προσωπικού, με αποφάσεις του Συντονιστή κ. Μιχελάκη.

Κάποιες μάλιστα από τις μετακινήσεις αυτές έγιναν από την Κοζάνη στα Γιάννενα, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Α.Δ. Αντώνη Μαυράκο να τονίζει πως πρόκειται για τη συνέχεια μίας δυσάρεστης κατάστασης η οποία εξελίσσεται και επεκτείνεται με ευθύνη της διοίκησης.

Ο κ. Μαυράκος τόνισε πως ακόμη κι αν η βασική ευθύνη ανήκει στην πολιτεία η οποία έχει καθυστερήσει, αδιαφορώντας πλέον παντελώς, να θέσει σε λειτουργία τα υπηρεσιακά συμβούλια και να προχωρήσει σε αξιοκρατικές κρίσεις των προϊσταμένων, υπάρχει σοβαρή ευθύνη της τοπικής διοίκησης και προσωπικά του Συντονιστή κ. Μιχελάκη.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

«Θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο δεν εξυπηρετείται κανείς απολύτως στόχος για την διοίκηση και δεν επιτυγχάνεται κανένα θετικό αποτέλεσμα αφού υπάρχει ένα άσχημο κλίμα στο υπαλληλικό προσωπικό, έντονη δυσαρέσκεια σε βάρος της διοίκησης και τελικά όλο αυτό καταλήγει και στην κακή εξυπηρέτηση των πολιτών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος