Ιαν
10

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΑΣ - Στο υπουργείο Εργασίας για εργαζόμενους σούπερ μάρκετ
Εκτύπωση

Το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επισκέφθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το ζήτημα της επιχείρησης και των εργαζόμενων του super market Market In (πρώην Καρυπίδης) στα Γιάννενα.

Ο κ. Νεφελούδης ενημέρωσε τον κ. Μαντά για τα δεδομένα της τριμερούς συνάντησης που έγινε πριν λίγες ημέρες στο υπουργείο και ο κ. Μαντάς ενημέρωσε τον κ. Νεφελούδη για τις πρόσφατες εξελίξεις του ζητήματος και τις σχετικές αποφάσεις των δικαστηρίων.

Ο κ. Μαντάς τόνισε την σημασία της προσωρινής απόφασης του δικαστηρίου στις 19/12/2017, αλλά και του Εφετείου στις 8/1/2018, που αποδέχονται ότι η εταιρεία σούπερ μάρκετ «Market In» είναι συνέχεια της «Καρυπίδης» και έπρεπε ήδη να έχει προσλάβει όσους εργαζομένους επιθυμούν να εργαστούν στην επιχείρηση.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Συμφωνήθηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματα και οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος