Ιαν
11

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - Απαισιοδοξία από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα λήξουν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, ήδη έχει προκηρυχθεί απεργία για την Κυριακή από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων που αντιδρούν σε ένα ακόμη άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Αθηνά Σπύρου αναφέρθηκε τόσο στις εκπτώσεις που όπως χαρακτηριστικά είπε «έχουν χάσει το νόημά τους εξαιτίας των προσφορών που γίνονται συχνά πυκνά», ενώ στάθηκε και στις εισπράξεις των εμπόρων που δεν ήταν οι καλύτερες την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Η κα. Σπύρου για ακόμη μια φορά έφερε στο προσκήνιο όλα εκείνα που γίνονται, όπως η ίδια είπε, για την στήριξη των μεγάλων εμπορικών αλυσίδων και όχι για τους μικροεμπόρους.

Αναφορικά με το άνοιγμα της Κυριακής, η θέση της προέδρου είναι γνωστή. Η κα. Σπύρου κάλεσε τον εμπορικό κόσμο να «σηκώσει» το ανάστημά του απέναντι στο νέο πολυνομοσχέδιο και να μην εργαστούν την Κυριακή. Υπενθύμισε ότι έχουν ανοίξει τρεις Κυριακές τον τελευταίο μήνα του 2017.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Στο μεταξύ, κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων απέναντι στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος