Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

ΟΚΠΑΠΑ – Προχωρά στη δημιουργία νέων Δημοτικών Λαχανόκηπων

Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι του ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ιωαννιτών ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 2013 με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει, κυρίως τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, με την παραχώρηση για καλλιέργεια τεμαχίων γης.

Το 2020 έγιναν εργασίες βελτίωσης των Δημοτικών Λαχανόκηπων με δημιουργία χώρων κομποστοποίησης, διαμόρφωση εσωτερικών διαδρόμων για την καλύτερη πρόσβαση των ωφελουμένων, τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Έχουν ήδη δοθεί για χρήση σε συμπολίτες αλλά και σε διάφορους φορείς και τα 180 λειτουργικά τεμάχια (τα 70 τελευταία κενά τεμάχια καλύφθηκαν τον τελευταίο χρόνο).

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των συμπολιτών μας για διάθεση νέων αγροτεμαχίων καθώς και της κάλυψης των υπαρχόντων, προχωράμε στη δημιουργία νέων καλλιεργήσιμων τεμαχίων.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΠΑΠΑ έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες επικοινώνησε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Συντήρησης έργων και Πρασίνου, Αριστείδη Παππά και το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών, για τη δημιουργία των νέων καλλιεργήσιμων τεμαχίων και τους ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας», καταλήγει το δελτίο τύπου του ΟΚΠΑΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ