Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – Ισχυρή ρευστότητα και μείωση των κόκκινων δανείων

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου πραγματοποίησε την Πέμπτη, την 47η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στο ξενοδοχείο Epirus Palace, στα Ιωάννινα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΘΕΜΑΤΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – Ισχυρή ρευστότητα και μείωση των κόκκινων δανείων

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου πραγματοποίησε την Πέμπτη, την 47η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στο ξενοδοχείο Epirus Palace, στα Ιωάννινα.

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ – Εγγραφές παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Μέσω του Προγράμματος Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ – «Ναι» στο σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών

Στην έγκριση του επικαιροποιημένου «Ειδικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων  Αναγκών εξ Αιτίας Δασικών Πυρκαγιών του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων με την κωδική ονομασία «Ιόλαος 2» προχώρησε στις 8 Ιουλίου ο δήμαρχος Νίκος Βαΐτσης, με τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων να διαθέτει ένα πολύτιμο εργαλείο, στην απευκταία περίπτωση εκδήλωσης μεγάλης δασικής πυρκαγιάς.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – Στόχος ένα ισχυρό και εξωστρεφές Τμήμα Ηπείρου

Με υψηλούς στόχους, αλλά εφικτούς και με γνώμονα την παροχή κάθε στήριξης στους μηχανικούς, η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου, επιθυμεί να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της τελευταίας διετίας.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Τα… παράδοξα του καιρού, λίγο πριν τον καύσωνα

Μικρές ζημιές άφησε πίσω του στο Λεκανοπέδιο το μπουρίνι της Πέμπτης, με τη θερμοκρασία να πέφτει 16 βαθμούς σε δύο ώρες!

ΣΤΗΛΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ – Στη Δικαιοσύνη για την προστασία των μελών του

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ιωαννίνων, μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης, όταν κατέρρευσε μια καθαρίστρια, εξαιτίας της ζέστης και μόλις είχε τελειώσει την βάρδια της.

ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ

Μια κίνηση, άκρως απαραίτητη, πρέπει να προχωρήσει άμεσα από την Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»;

Δεν «κέρδισε» το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων το πρόγραμμα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων τους. Για τον λόγο αυτό, το πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Μάρτιο αναμένεται να λάβει και τρίτη παράταση…

Τρεις συναυλίες για τη στήριξη συλλόγων με κοινωνική προσφορά

Σημαντικές δομές όπως ο Σύλλογος ΑμεΑ «Κυψέλη», ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων θα ενισχυθούν από τις οι ξεχωριστές συναυλίες που διοργανώνει η ομάδα Con Carda του ωδείου Ars Nova.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img