Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – Αντιπαράθεση για τον σχεδιασμό για το φυσικό αέριο

Νέοι διαξιφισμοί προέκυψαν στο εσωτερικό της διοίκησης του Επιμελητηρίου, με αφορμή αυτή τη φορά τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει και στα Γιάννενα για το τοπικό δίκτυο φυσικού αερίου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΘΕΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – Κοινό αίτημα της αντιπολίτευσης για συζήτηση για τον Λούρο

Αίτημα και κοινή εισήγηση για συζήτηση της περιβαλλοντικής καταστροφή στο Λούρο, κατέθεσαν με πρωτοβουλία της περιφερειακής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», οι περιφερειακοί σύμβουλοι των παρατάξεων «Κοινό των Ηπειρωτών, «Ήπειρος Όλον», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο» και «Ανυπότακτη Ήπειρος».

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – Αντιπαράθεση για τον σχεδιασμό για το φυσικό αέριο

Νέοι διαξιφισμοί προέκυψαν στο εσωτερικό της διοίκησης του Επιμελητηρίου, με αφορμή αυτή τη φορά τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει και στα Γιάννενα για το τοπικό δίκτυο φυσικού αερίου.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ – «Θύελλα» αντιδράσεων για το νέο νομοσχέδιο

Μια ακόμη κινητοποίηση γιατρών και εργαζομένων στα νοσοκομεία, πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Απόφαση «ανάσα» για τις ατομικές επιχειρήσεις

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου δέχθηκε την πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γρ. Γκίκα, για «κούρεμα» των οφειλών από τις εισφορές ατομικών επιχειρήσεων προς το Επιμελητήριο από το 2018, αλλά και για ρύθμιση του υπόλοιπου ποσού, χωρίς οι οφειλές αυτές να βεβαιωθούν στην Εφορία

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ – Άκαρπη η νέα συνάντηση με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού

Μια ακόμη συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους ίδιους, είχαν χθες, οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου, Ελένη Ακονίδου.

ΣΤΗΛΕΣ

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τα πιστωτικά ιδρύματα, εκτιμάται ότι το γ' τρίμηνο του 2022 οι τιμές των διαμερισμάτων ήταν κατά μέσο όρο αυξημένες κατά 11,2% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021, αναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…

Μια εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια να εξυπηρετείται με καλύτερες υπηρεσίες το επιβατικό κοινό καταβάλλει τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, υπό τις οδηγίες του Στέφανου Μουστακλή.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Η 20η Δεκεμβρίου είναι η πιο πιθανή ημερομηνία καταβολής της επιταγής ακρίβειας των 250 ευρώ στους δικαιούχους, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΝΙΚΟΥ» – Σε πιλοτική λειτουργία για τις κακοποιημένες γυναίκες

Η Αστυνομία θα λαμβάνει τα απαραίτητα στοιχεία για τον εντοπισμό των γυναικών και θα επεμβαίνει άμεσα για την απομάκρυνσή τους από το κακοποιητικό περιβάλλον και την προστασία τους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img