Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΩΣ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΥΡΣΙΝΕΛΛΑ – Πρώτα σερβίς στο ITF Ioannina CUP

Με ρεκόρ συμμετοχών Ελλήνων και ξένων αθλητών ξεκινούν οι διεθνείς αγώνες στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων

 

 

 

Όλα είναι έτοιμα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης, προκειμένου να υποδεχτούν τους 120 αθλητές ηλικίας από 15 έως 18 ετών, οι οποίοι από τις 3 έως τις 10 Ιουλίου θα λάβουν μέρος στους διεθνείς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν βαθμούς, για να ανέβουν επίπεδο στην κατάταξη.

Η διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων για ακόμη μια χρονιά έχει κάνει μεγάλη προετοιμασία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα σύμφωνα με το πρωτόκολλο των αγώνων, αλλά και όσα απαιτούνται για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ καλωσόρισε το μεγάλο αθλητικό γεγονός που φέρνει εκτός των αθλητών και των συνοδών και πλήθος επισκεπτών που θέλουν να παρακολουθήσουν τένις υψηλού επιπέδου, τονίζοντας πως «Είναι μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση την οποία στηρίζουμε και καλωσορίζουμε. Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΙ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όσα κάνουν αφού πλην όλων των άλλων φροντίζουν και για το Πάρκο Πυρσινέλλα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Καλούδης, μίλησε για την σημασία των αγώνων που στηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου: «Η περιφέρεια διαχρονικά είναι κοντά σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως το ITF στα Ιωάννινα στο οποίο μετέχουν και Γιαννιώτες αθλητές και αθλήτριες», σημείωσε ο κ. Καλούδης.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Λάζαρος Γιώτης και η διευθύντρια των αγώνων Χρύσα Στεφοπούλου ευχαρίστησαν τόσο την Περιφέρεια Ηπείρου όσο και τον Δήμο Ιωαννιτών για την στήριξη της διοργάνωσης.

Ο κ. Λάζαρος Γιώτης μίλησε και για την ανάπτυξη του τένις τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των διακρίσεων του Στέφανου Τσιτσιπά – ο αδερφός του οποίου θα αγωνιστεί στα Γιάννενα- αλλά και της Μαρίας Σάκκαρη, ενώ κάλεσε τους Γιαννιώτες να έρθουν και να παρακολουθήσουν τένις υψηλού επιπέδου. «Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει και να παρακολουθήσει τους αγώνες και φυσικά να απολαύσει το άθλημα στην καλύτερη στιγμή του»,  τόνισε ο κ. Γιώτης.

Τέλος, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια της διοργάνωσης και φυσικά τους χορηγούς χωρίς την στήριξη των οποίων δε θα ήταν εφικτή η διεξαγωγή αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

Οι αγώνες θα διεξάγονται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ