Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Διάκριση για Γιαννιώτη αθλητή του Πινγκ Πονγκ

Στο Διεθνές προπονητικό κέντρο του Χάβιροφ της Τσεχίας θα βρίσκεται το χρονικό διάστημα 9 έως 15 Οκτωβρίου ο Γιαννιώτης, Γιώργος Κοσμάς αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό camp για τους καλύτερους (Νο1 του R/L στους παίδες) στην ηλικιακή κατηγορία της χώρας  τους. 

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του Πινγκ Πονγκ, διοργανώνει αυτό το προπονητικό camp για τις νεαρές ηλικιακές κατηγορίες με στόχο τη συνεχή πρόοδο του αθλήματος, μέσα από τη κοινή προπόνηση των αθλητών –τριών, την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών ανάμεσα στους προπονητές.

Για τον Γιαννιώτη αθλητή θα είναι μια ακόμη σημαντική εμπειρία και αποτελεί τιμητική διάκριση η συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό camp. Τους Έλληνες διεθνείς αθλητές θα συνοδεύσει ο Κων/νος Κωστόπουλος, ο οποίος πριν από δυο χρόνια ήταν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των γυναικών. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής στις Μαλδίβες και από τέλη Αυγούστου συνεργάζεται με το τοπικό σύλλογο της πόλης μας, τον αθλητικό σύλλογο ΦΕΑ Ιωαννίνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ