Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Επιστρέφουν, μετά από δυο χρόνια, τα «Ποσειδώνια»

Η αθλητική διοργάνωση «Ποσειδώνια», ο διασυλλογικός αγώνας κολύμβησης, που διοργανώνει από το 2007 ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ε’ Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης και υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε., επιστρέφει φέτος.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται αγώνες τόσο για την προαγωνιστική κατηγορία (9-12 ετών), όσο και για την αγωνιστική (13 ετών και άνω). Τα «14α Ποσειδώνια 2022» θα διεξαχθούν στο κλειστό κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Α.Ο. Ποσειδών, Πέτρος Λυκίδης, μίλησε για το μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός της βορειοδυτικής Ελλάδας κάνοντας γνωστό ότι θα συμμετέχουν 570 αθλητές από 30 σωματεία όλης της χώρας. Παράλληλα, τόνισε ότι για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει και ζωντανή αναμετάδοση μέσα από το κανάλι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο Youtube.

Στην πολυπληθή συμμετοχή στάθηκε και η προπονήτρια του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων Ευτυχία Μαυροπούλου, τονίζοντας ότι μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι πρωταθλητές Ελλάδος και μέλη των εθνικών ομάδων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο 30 Απριλίου θα γίνουν δύο ακόμη αγωνιστικές με έναρξη στις 9 το πρωί και στις 5 το απόγευμα.

Αρωγοί της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Ιωαννιτών, η Περιφέρεια Ηπείρου και το ΠΕΑΚΙ, ενώ μεγάλος χορηγός είναι το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ