Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Για 8η χρονιά το Ntougias Basketball Camp

Τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία Μπάσκετ Ντούγιας, πρωτοπορεί στην Ήπειρο φέρνοντας στα Ιωάννινα προπονητές και skills trainers, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου,  το NBA.
Μετά από πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με τον development coach Adam Branch (Indiana Pacers) και τον skills trainer Ryan Goodson (Goodson Basketball) τον Jonathan Reed συνεργάτη των Οκλαχόμα Θάντερ και ιδρυτή της ακαδημίας OnPointHoops, ο John Harris NBA skill trainer, o Νίκος Ντούγιας και ομώνυμες ακαδημίες, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έλευση για τρίτη χρονιά, του skill trainer ΝΒΑ και κολεγιακών παικτών, καθώς και σκάουτερ κολεγίων Τζον Λάτιμορ για την διεξαγωγή του 8ου ΝΒΑ Camp στα Ιωάννινα 4, 5 και 6 Ιουλίου.
Ο coach Τζον θα παρουσιάσει το ΝΒΑ ασκησιολόγιό του, με πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες για να μας μεταφέρει για ένα τριήμερο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Στο 8ο NBA Camp τα παιδιά θα διδαχτούν τεχνικές του μπάσκετ που χρησιμοποιούνται στις ακαδημίες των Η.Π.Α. και θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους ολοκληρωτικά καθώς το Camp θα περιλαμβάνει ασκήσεις  shooting, dribble clinic, footwork,defense και rebounding. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία ατομική αξιολόγηση.
Το 8ο NBA Camp για μία ακόμα φορά εκμεταλλεύεται τις γέφυρες που έχτισε ο Νίκος Ντούγιας κατά την διάρκεια της καριέρας του με κορυφαίους παίκτες και προπονητές και φέρνει στα Ιωάννινα καταξιωμένους επαγγελματίες που είναι σε μοναδική θέση να καθοδηγήσουν τα παιδιά τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά καθώς είναι γνώστες του τι απαιτείται για να πετύχει ένας νεαρός αθλητής.
Η μοναδική αυτή ευκαιρία είναι κάτι που δίνει στα Camp της ακαδημίας κάτι το ξεχωριστό με το οποίο την έχει ταυτίσει ο κόσμος. Δηλώσεις συμμετοχής στο: 6942560114

ΔΗΜΟΦΙΛΗ