Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Ξεκινούν εργασίες ανακατασκευής στο βοηθητικό

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του προπονητικού γηπέδου που χρησιμοποιεί συνήθως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του προπονητικού γηπέδου που χρησιμοποιεί συνήθως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ, στη μπροστινή πλευρά των εγκαταστάσεων, αφού εξασφαλίστηκαν οι αδειοδοτήσεις της ΓΓΑ με την άριστη συνεργασία της ΠΑΕ με την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ. Τη συνεργασία αυτή μνημονεύει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ, με θερμές ευχαριστίες προς τα μέλη της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, σημειώνοντας επιπλέον, ότι εκτός από τη συγκεκριμένη παρέμβαση, στον ΠΑΣ αναμένουν τη μεγάλη αλλαγή στους «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«H Car.gr Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος 2021-2022 και έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε αυτό από την ΕΕΑ, θα ήθελε δημοσίως να ευχαριστήσει την νυν διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, για την άψογη συνεργασία και διαρκή υποστήριξη που μας παρέχει τα τελευταία δύο έτη.

Νιώθουμε πραγματικά ότι η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ είναι ακόμη πιο μεγάλη όταν έχουμε δίπλα μας τους ανθρώπους του ΠΕΑΚΙ όπως τον πρόεδρο κ. Παντελή Κολόκα, τον αντιπρόεδρο και δικηγόρο κ. Χάρη Λαζάνη, τον κ. Παναγιώτη Δαβή και τα λοιπά μέλη της διοίκησης και του προσωπικού, που δουλεύουν καθημερινά για τη βελτίωση των υποδομών που όλοι μας, ομάδες, σύλλογοι και κοινό, χρησιμοποιούμε.

Ήδη, οι εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου έχουν αλλάξει παρέχοντας μας τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε πολύ καλύτερες συνθήκες.

Και η κατάσταση των αθλητικών υποδομών μας σύντομα θα βελτιωθεί κι άλλο, με την πλήρη ανακατασκευή ενός προπονητικού γηπέδου, ενώ αναμένουμε με αγωνία και αισιοδοξία την μεγάλη αλλαγή στο ιστορικό γήπεδό μας.

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι με τη συνεργασία μας με την παρούσα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, ο ΠΑΣ θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός.

Όλοι μαζί ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε για την πόλη, τον κόσμο μας και τους αθλητές μας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ