Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Εραμούσπε

Ατομικό πρόγραμμα και χθες για τον Αργεντινό στόπερ του ΠΑΣ

Με τις καιρικές συνθήκες να έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο και στη βελτίωση της κατάστασης των βοηθητικών, αλλά και στην καλή διάθεση των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο ΠΑΣ μπαίνει σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Οι γιαννιώτες έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι στερούνται στόχων, επομένως και διάθεσης για τα έξι παιχνίδι που υπολείπονται.

Ακριβώς όμως επειδή στον ΠΑΣ έχουν στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία των πλέι άουτ και επειδή την προσεχή εβδομάδα ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, υπάρχει αυξημένη εγρήγορση και ετοιμότητα και κυρίως εξαιρετική διάθεση.

Αυτό το διαπιστώνει εύκολα όποιος παρακολουθήσει τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο συνεχίστηκε χθες χωρίς τον Εραμούσπε που ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα, ώστε να αποφασιστεί εάν θα ακολουθήσει την αποστολή ή θα μείνει στα Γιάννενα για να είναι 100% έτοιμος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός της χθεσινής προπόνησης έμεινε και ο Ντομίνγκεζ, επίσης για προληπτικούς λόγους, αλλά θα είναι κανονικά στην αποστολή για το Ηράκλειο.

Ο Κρίζμαν έχει ξεκινήσει τρέξιμο στο γυμναστήριο και θα είναι σίγουρα εκτός αποστολής, ενώ ένας μικρός τραυματισμός στην προπόνηση της Τρίτης κράτησε μακριά από τη χθεσινή προπόνηση και τον νεαρό Λώλη.

Το σύνολο των παικτών που έχει στη διάθεσή του ο Αργύρης Γιαννίκης δίνει τον καλύτερό του εαυτό, διεκδικώντας τις πιθανότητες που ο καθένας έχει για να αγωνιστεί στα προσεχή παιχνίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ