Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Ντέρμπι στη βαρυχειμωνιά με την επανέναρξη

Καθημερινές και βράδυ τα παιχνίδια του ΠΑΣ με τους «μεγάλους»

 

Η διοργανώτρια αρχή στο μεταξύ οριστικοποίησε το πρόγραμμα και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων από την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 21 Δεκεμβρίου με τα παιχνίδια του ΠΑΣ εντός έδρας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα να ορίζονται καθημερινές και μάλιστα τις βραδινές ώρες.

Από το σύνολο των επτά αγώνων που οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του ΠΑΣ, τα τέσσερα παιχνίδια θα διεξαχθούν καθημερινές και τα τρία θα γίνουν Σάββατο ή Κυριακή.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων του ΠΑΣ είναι:

Τετάρτη  21/12 20:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Ολυμπιακός

Πέμπτη   29/12 18:30 Λαμία – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τρίτη         3/1 20:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ

Σάββατο   7/1 17:30 Λεβαδειακός – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κυριακή   15/1 20:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Παναθηναϊκός

Παρασκ.  20/1 20:30     Παναιτωλικός – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σάββατο  28/1 20:00  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Ατρόμητος

Προσφυγή του Ντομίνγκεθ

Τον δρόμο που χάραξε ο Κάλεμπ Στάνκο, που πριν λίγες εβδομάδες άσκησε προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για να διεκδικήσει οφειλές του ΠΑΣ απέναντί του, ακολούθησε και ο Χουάν Ντομίνγκεθ. Ο Ισπανός πρώην μέσος του ΠΑΣ, συμπαίκτης πλέον με τον Στάνκο στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, όπως και με τον Γκαρντάφκσι, κατέθεσε χθες προσφυγή διεκδικώντας και αυτός τις οφειλές που έχει ο ΠΑΣ απέναντί του. Σε κάθε περίπτωση όλες οι ΠΑΕ, επομένως και ο ΠΑΣ θα πρέπει μέχρι το τέλος του έτους, να έχει αποπληρώσει τις οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές ή να τις έχει ρυθμίσει, ώστε να μπορεί να λάβει αδειοδότηση την προσεχή Άνοιξη για το επόμενο πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ