Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Σε αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ

Και παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τις ομάδες που αγωνίζονταν, κοιτάζει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διοίκηση της ΠΑΕ, εξετάζει την περίπτωση του Σπύρου Νάτσου, του 24χρονου αμυντικού μέσου που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο καθώς δε βρίσκεται στη λίστα των παικτών, τους οποίους θέλει να κρατήσει στο ρόστερ, ο Κρις Κόουλμαν.

Η περίπτωση του Νάτσου είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα του ΠΑΣ και συγκεκριμένα πέρυσι τον Ιανουάριο, όταν οι δύο πλευρές είχαν επαφή, όμως κάποιοι τραυματισμοί παικτών του Ατρόμητου, είχαν λειτουργήσει καθοριστικά, ώστε ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα του και να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Στη φετινή χρονιά παρότι ξεκίνησε ως βασικός στα πρώτα παιχνίδια, στη συνέχεια υπέστη αγωνιστική καθίζηση, όπως ακριβώς και η ομάδα του Περιστερίου.

Ο Νάτσος θεωρείται από τον Γ. Χριστοβασίλη και τους συνεργάτες του ως ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αξιοποιηθεί από τον ΠΑΣ με τη φιλοσοφία που διαθέτει η ομάδα και μπορεί να επενδύσει πάνω του.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι βέβαιο, ότι θα υπάρξουν πολλές πλην όμως στον ΠΑΣ δεν έχουν δείξει, ότι στοχεύουν μόνον εκεί, αλλά αναζητούν και περιπτώσεις Καραχάλιου, που ενώ ελάχιστοι πίστεψαν το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από τη SL2, αυτός αποδείχθηκε «λίρα εκατό» και έκανε μία εντυπωσιακή χρονιά, ως ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της πορείας της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο νεαρός Καραγιάννης, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Περέα δεν έπεισε κανέναν με την απόδοσή του και όλα δείχνουν, ότι θα είναι ένας από εκείνους που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Κανένα νεότερο για προπονητή

Από την άλλη, στο μείζον ζήτημα του προπονητή, δεν υπάρχουν νεότερα, ούτε από το μέτωπο Μεταξά, η στάση του οποίου, όπως και του Αστέρα Τρίπολης έχουν προκαλέσει έναν διάχυτο εκνευρισμό στο φίλαθλο κοινό της ομάδας, αλλά ούτε και από το μέτωπο του αντικαταστάτη του.

Όλα δείχνουν πάντως, πως η περίπτωση που το Ioannina TV αποκάλυψε στο φύλλο της 18ης Μαΐου, για την προώθηση του Θανάση Στάικου σε ρόλο πρώτου προπονητή, κερδίζει συνεχώς έδαφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ