Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Ευκαιρία για περισσότερη τακτική στις προπονήσεις

Μια πολύ καλή ευκαιρία για να δουλέψει με όλους τους παίκτες στο κομμάτι της τακτικής, αλλά παράλληλα και τον χρόνο να περάσει στην ομάδα τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία, έχει πλέον ο προπονητής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Ηρακλής Μεταξάς, μετά την αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, με δυνατά φιλικά ματς, όπως αυτό που έρχεται με τον Άρη, ο κ. Μεταξάς, θα επιχειρήσει να καλύψει από τη μία, τα λίγα φιλικά παιχνίδια και από την άλλη, τον μικρό χρόνο προετοιμασίας της ομάδας με όλους τους παίκτες.

Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 11-12 Σεπτεμβρίου και πλέον οι προπονήσεις επικεντρώνονται στο κομμάτι της τακτικής, με τον Ηρακλή Μεταξά να προσθέτει διαρκώς νέα στοιχεία και απαιτήσεις από τους παίκτες του, που θα έχουν στο εξής και τον χρόνο να αφομοιώσουν αυτά που ζητά ο προπονητής τους και να τα υπηρετήσουν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Το φιλικό του Σαββάτου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη απέναντι σε μία ομάδα που είναι σαφώς πιο έτοιμη αφού είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τον Ιούλιο και έπαιξε σε επίσημα παιχνίδια, είναι εξαιρετικά σημαντικό και δύσκολο, ίσως ακόμη περισσότερο από το προηγούμενο με τον Αστέρα.

Ο ΠΑΣ αναζητά την πρώτη του νίκη, ίσως περισσότερο όμως από αυτήν, αναζητά το πρώτο του γκολ σε φιλικές αναμετρήσεις μετά από τρία παιχνίδια, στα οποία ήταν «άσφαιρος» παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

«Φιλικό» με την Κ19

Από την άλλη, οι παίκτες που δεν είχαν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τρία φιλικά παιχνίδια αλλά και παίκτες που υπολογίζονται ακόμη και για το βασικό σχήμα, αλλά δεν είναι ακόμη στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής τους, έπαιξαν την Τρίτη στο φιλικό με την Κ19 στο ΠΕΑΚΙ, με την ομάδα του ΠΑΣ να επικρατεί των «μικρών» με 6-1.

Ο Χουάν Ντομίνγκεζ επέστρεψε για τον ΠΑΣ μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό την προηγούμενη εβδομάδα και έδειξε να είναι απολύτως καλά, ώστε να υπολογίζεται για το φιλικό με τον Άρη.

Τα τέρματα της νίκης για τους «μεγάλους» του ΠΑΣ πέτυχαν οι Μορέιρα (2), Μπρένερ, Μιλιντσεάνου, Μίνα και Τριάδης, ενώ για την Κ19 το γκολ πέτυχε ο Γωγουβίτης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Ρίζος, Λιάσος, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Παντελάκης, Τριάδης, Ντομίνγκεζ, Μορέιρα, Μιλιντσεάνου, Μπρένερ.

Αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο και οι: Πήλιος, Γροσδάνης, Μίνα, Λώλης, Δούμτσης, Σούλης.

Κ19: Βρακάς, Πήλιος, Μόσχος, Γωγουβίτης, Ντόντης, Τσέλιος, Σκουτελιάς, Μπέλλος, Μαχαιράς, Γερονικολός, Ζώνιος.

Αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο και οι: Δασκαλάκης, Λαδιάς, Λάμα, Ζαρκαλής, Βλησαρούλης, Ναούμης, Τσίρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ