Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC – Ζητά την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων

Αρχίζει στις 23 Ιουλίου η διάθεση των καρτών διαρκείας

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοίνωσε, ότι από την Παρασκευή 23 Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση των Καρτών Διαρκείας και των Καρτών Μελών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

«Οι συνθήκες που βιώσαμε όλοι μας κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν πρωτόγνωρες. Η πανδημία του κορωνοϊού μας στέρησε τη δυνατότητα να είμαστε μαζί στο γήπεδο. Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και σας θέλουμε όλους κοντά μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι Κάρτες Διαρκείας είναι τριών ειδών. Αρχικά οι BLUE, για τις κερκίδες του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων, κοστίζουν 60€. Οι COURTSIDE, για τις καρέκλες που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, κοστίζουν 150€. Ακόμη υπάρχουν και οι GOLD για τους καναπέδες και η τιμή τους είναι στα 200€.

Κάρτα BLUE:  60€

Κάρτα COURTSIDE: 150€

Κάρτα GOLD:  200€

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC δίνει τη δυνατότητα στους περσινούς κατόχους, οι οποίοι στήριξαν αλλά δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο γήπεδο λόγω της πανδημίας, να ανανεώσουν την κάρτα διαρκείας κρατώντας τη θέση τους στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, μπορούν από τις 17 μέχρι και τις 23 Ιουλίου να ανανεώσουν το διαρκείας τους.

Οι κάρτες διαρκείας αφορούν τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, του κυπέλλου αλλά και των playoffs.

Μέσα στη διάρκεια της σεζόν θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις για τους κατόχους καρτών διαρκείας.

Κάρτα μέλους

Παράλληλα με τις Κάρτες Διαρκείας, συνεχίζεται και το project της Κάρτας Μέλους. Οι Κάρτες Μέλους κυκλοφορούν με 20% έκπτωση συγκριτικά με την περσινή χρονιά και η τιμή τους είναι στα 40€. Οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους 2021-2022 θα έχουν παροχές και εκπτώσεις στους χορηγούς της ομάδας για τις οποίες θα ενημερώνονται συνεχώς από τη σελίδα μας.

Για την αγορά τόσο των Καρτών Διαρκείας όσο και των Καρτών Μελών, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6942824031 (Δανάη Χήτα), 6946421815 (Άγγελο Καχριμάνη), 6988002721 (Γιάννης Ζήκος) ή να τις προμηθεύεστε από το κατάστημα «Χρωματοπηγή», Γράμμου 7 (Τόλης Μιχαήλ, τηλ: 6946850595) ή να επισκεφθείτε το σάιτ της ομάδας www.pasgianninawbc.gr ή την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιείστε και το e-mail της ομάδας: pasgianninawbc@gmail.com

Η είσοδος στο Νέο Κλειστό

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Πολιτείας η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή Πιστοποιητικό νόσησης COVID-19.

Οι ανήλικοι εισέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό διαγνωστικού ελέγχου PCR ή rapid test.

Η ταυτοπροσωπία και ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Υψηλούς στόχους

Παράλληλα, η Διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την περσινή στήριξη σε μία ομολογουμένως δύσκολη χρονιά και τονίζει πως «φέτος, ο πήχης έχει διατηρηθεί ψηλά και έχει ανέβει ακόμα περισσότερο.

Η ομάδα στη φετινή μεταγραφική περίοδο πραγματοποίησε κινήσεις που την ανεβάζουν επίπεδο.

Η απόκτηση των Samantha Mackay, Ασπασίας Καλαμπάκου, Leah Sommerfield, η επιστροφή της εξαιρετικής Samantha Cooper, η ενίσχυση του ελληνικού κορμού με τις Χριστίνα Θεοδώρου, Ευγενία Παπαδοπούλου και Κατερίνα Μαρίνη πιστοποιούν τη θέληση τόσο της διοίκησης, όσο και του προπονητικού επιτελείου, ο ΠΑΣ να πρωταγωνιστήσει στη φετινή αγωνιστική περίοδο.  Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι η στήριξη του κόσμου καθώς η πραγματική δύναμη της ομάδας είστε ΕΣΕΙΣ», καταλήγει η ανακοίνωση – κάλεσμα του ΠΑΣ WBC.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ