Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ – Δύο πανελλήνια Κύπελλα για τον Γιώργο Κοσμά

Μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Κοσμά τα δύο χρυσά μετάλλια στο ατομικό και διπλό αγώνισμα στη πανελλήνια τελική φάση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους παίδες, που διεξήχθη στο Λουτράκι Κορινθίας το 4ήμερο από 20-23 Απριλίου.

Με σπουδαίες εμφανίσεις απέδειξε ότι είναι ο πρωταγωνιστής στην ηλικιακή του κατηγορία και δίκαια κατακτά  θέση στην εθνική ομάδα των παίδων. Στο ατομικό αγώνισμα συμμετείχαν 46 αθλητές μετά από τη διαδικασία των προκριματικών φάσεων.

Στον τελικό ο Γιαννιώτης αθλητής αντιμετώπισε τον Γιάννη Κούτρα του Ποσειδώνα Λουτρακίου τον οποίο κέρδισε 4-2  σ’ ένα παιγνίδι διαφήμιση.

Στο διπλό αγώνισμα συμμετείχαν 23 διπλά. Στο τελικό με συμπαίκτη τον Πέτρο Λιώτση από την Χίο αντιμετώπισαν τους Αλεξούδη Κων/νο (Ορεστιάδα) και Κούτρα Γιάννη (Λουτράκι), νίκησαν με 3-1 και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Σημαντική η συνεισφορά του Κων/νου Κωστόπουλου – στις επιτυχίες του Γιώργου Κοσμά, αλλά και στη θετική φετινή πορεία του συλλόγου Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων –   προπονητή της τοπικής ομάδας με την μεγάλη προπονητική γνώση, που διαθέτει και την εμπειρία επίσης από τη θητεία του τα προηγούμενα χρόνια στην Εθνική ομάδα.

Από 27-30 Απριλίου ο Γιώργος Κοσμάς με την εθνική ομάδα παίδων θα βρίσκεται στην Κροατία, όπου θα συμμετάσχουν στο αξιολογημένο τουρνουά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ