Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Πολλές αλλαγές και πολλές εκπλήξεις στο ρόστερ

Τη μεταγραφική του αντεπίθεση ετοιμάζει ο Γ. Χριστοβασίλης, με εκπλήξεις για τους φιλάθλους

 

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του τεχνικού επιτελείου για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του ΠΑΣ, με τους παίκτες να έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στην πόλη.

Ένας εξ αυτών ο Μπρένερ, που επέστρεψε την Πέμπτη το βράδυ και το μόνο που μένει είναι κάποιες τυπικές λεπτομέρειες μεταξύ του ΠΑΣ και της ομάδας του στην Αργεντινή για την παράταση του δανεισμού του. Παρελθόν αποτελεί ο Φάμπρι Κάστρο, που επιστρέφει για οικογενειακούς κυρίως λόγους στην πατρίδα του, αν και προ ημερών έδειξε, ότι δεν έχει αποφασίσει οριστικά, με τον Ηρ. Μεταξά πάντως να αναζητά τουλάχιστον έναν «κόφτη» για τη θέση του, υπολογίζοντας φυσικά και στην επιστροφή του Στεφ. Σιόντη, που δεν αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο και έπειτα, λόγω τραυματισμού.

Από εκεί και ύστερα, ίσως η μεγάλη έκπληξη (η πρώτη του καλοκαιριού) ακούει στο όνομα του Γ. Παμλίδη, που δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του να μην τον ικανοποιούν και υπάρχει επαναπροσέγγιση με τον ΠΑΣ.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών πάντως αναφέρουν,

ότι ο Γ. Χριστοβασίλης έχει ήδη προχωρήσει τις επαφές και έχει οριστικοποιήσει συμφωνίες με παίκτες, τα ονόματα των οποίων θα προκαλέσουν αίσθηση στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.

«Κλείδωσαν» τα πρώτα φιλικά

Ο ΠΑΣ θα δώσει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο χθες Λαμία και Παναιτωλικός ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή φιλικών με τον ΠΑΣ. Το παιχνίδι στη Λαμία θα γίνει στις 4 Αυγούστου και θα ακολουθήσει αυτό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 8 Αυγούστου.

Το «αντίο» του Μπαδήμα

Με ανάρτησή του ο Νικ. Μπαδήμας που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει τον Εργοτέλη αποχαιρετά την οικογένεια του ΠΑΣ με θερμά λόγια:

«Μετά από 5 υπέροχα χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε εις το επανιδείν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γεωργουλοπουλο που με έβαλε στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τον κ. Δημήτρη Τερεζόπουλο για όσα μου πρόσφερε με τις γνώσεις του.

Χρήστο Αγγέλη, Μιχάλη Μπόλο και Γιάννη Λώλη είχαμε υπέροχη συνεργασία τον τελευταίο χρόνο και τα αποτελέσματα στις Κ19, Κ17 μιλάνε από μόνα τους.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που ο Αργύρης Γιαννίκης με επέλεξε για συνεργάτη του και μου έδωσε την δυνατότητα να εξελιχθώ σαν προπονητής, αλλά και σαν άνθρωπος. Απίστευτη περηφάνια για όσα πετύχαμε 2 χρόνια μαζί με Γιάννη Ντουρουντό, Σπύρο Χριστόπουλο, Νίκο Γκορτζή και κάναμε όλη την Ελλάδα να μιλάει για τον Ajax.

Τα παιδιά στα γραφεία, οι φροντιστές της ομάδας με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθανθώ “Γιαννιώτης” και τους ευχαριστώ γι’ αυτό όπως και τους οπαδούς της ομάδας.

Για το τέλος άφησα τον άνθρωπο που με στήριξε στα πολύ δύσκολα και εκτελούσε χρέη γενικού αρχηγού, ψυχολόγου κ.λπ. Βασίλη Λώλη, δεν είσαι απλά φίλος, είσαι οικογένειά μου πλέον.

Vamos Pas».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ