Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

SUPER LEAGUE – Νέα αναβολή, αλλά προς ψήφιση η προκήρυξη

Δεν έχουν τέλος οι αναβολές της Γενικής Συνέλευσης της Super League, καθώς και η χθεσινή προγραμματισμένη συνέλευση δεν έγινε ποτέ.
Ειδικότερα, τόσο το Δ.Σ., όσο και η γενική συνέλευση της Super League που ήταν προγραμματισμένες για χθες Τρίτη, αναβλήθηκαν εκ νέου. Με ομοφωνία αποφασίστηκε η αναβολή και η λίγκα να συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη την προσεχή Πέμπτη.
Ωστόσο, διαρρέεται από τη λίγκα και τις ομάδες πως δεν υπάρχει νέος κίνδυνος αναβολής στην έναρξη του πρωταθλήματος και η σέντρα θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο, 11-12 Σεπτεμβρίου.
Αύριο, Πέμπτη θα πρέπει να υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση σχετικά με τη δέσμευση των ΠΑΕ για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League Interwetten: «Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30».
Φιλικό με Θεσπρωτό
Την ίδια στιγμή, επισημοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τον Θεσπρωτό.
Η ομάδα της Ηγουμενίτσας έκανε γνωστό ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Πανηπειρωτικό σήμερα Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ