Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Ανοιχτή επιστολή για τα προβλήματα στα Καρδαμίτσια

Την αγωνία των κατοίκων της περιοχής των Καρδαμιτσίων για τη βελτίωση των υποδομών, της καθημερινότητάς τους και της ποιότητας ζωής τους, μεταφέρει με ανοιχτή επιστολή προς τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδαμιτσίων.

Στην επιστολή γίνεται λόγος για διαχρονικά πια προβλήματα στοιχειωδών υποδομών, που όμως περνούν χρόνια, χωρίς βελτίωση της κατάστασης.

«Τα παιδιά μας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ, δρομολογούν ήδη τη ζωή τους,τις οικογένειες τους και αντιμετωπίζουν  ακόμα τα ίδια προβλήματα υποδομών», σημειώνεται αρχικά για να συμπληρωθεί στη συνέχεια μία σειρά ερωτημάτων προς τη δημοτική αρχή, για διάφορα θέματα, όπως είναι η διάνοιξη οδών, η δημιουργία πλατείας στα Καρδαμίτσια, η δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου, αλλά και τα κενά που αφήνει πίσω του το έργο της επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης, αφού δεν καλύπτει το σύνολο του οικισμού, όπως αναφέρουν.

«Κατανοούμε το μέγεθος των προβλημάτων όλου του Δήμου. Κατανοούμε τις δυσκολίες που επιπλέον έφερε η πανδημία. Ωστόσο οφείλετε και σεις να κατανοήσετε ότι είναι επιτακτικά αναγκαίο να σχεδιάσετε και να χρηματοδοτήσετε αποτελεσματικά  την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτού του οικισμού, που βέβαια είναι πολύ περισσότερα από αυτά στα οποία αναφερθήκαμε με βάση την προτεραιότητα τους και που σας είναι όλα γνωστά. Σας διαβεβαιώνουμε ότι εμείς θα πράξουμε το αυτονόητο. Θα επιμείνουμε δηλαδή στη διεκδίκηση τους με κάθε τρόπο, όπως κάναμε με όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές. Με την ελπίδα ότι θα τύχουμε μιας έμπρακτης και όχι επικοινωνιακής απάντησης», καταλήγει η ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ