Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Αποδέκτης παραπόνων των αστυνομικών ο Στ. Καλογιάννης

Τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ Στ. Καλογιάννης και είχε συνάντηση με μέλη του ΔΣ.

«Κατά την διάρκεια της  συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα τα οποία εμπεριέχονται στα ψηφίσματα των συνεδρίων και αφορούν το σύνολο των συναδέλφων, με κυρίαρχο την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του Αστυνομικού, καθώς και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως αυτό της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών. Ειδική μνεία έγινε για την ψυχολογική εξουθένωση του προσωπικού και για το κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί στους κύκλους των συναδέλφων μας οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί σχεδόν τα πάντα (μεταναστευτικό ζήτημα,  μπλόκα και ελέγχους για τον covid 19, επεισόδια στην Μόρια, πλημμύρες – πυρκαγιές κ.α.), με την κυβέρνηση στον αντίποδα να έχει μείνει στα ευχαριστήρια χωρίς να έχει υλοποιήσει καμία από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Ο κ. Καλογιάννης αφού άκουσε με προσοχή όλα όσα διεξοδικά και εμπεριστατωμένα του επισημάνθηκαν, δεσμεύτηκε πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του, θα  προωθήσει αυτά σε κεντρικό επίπεδο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων», αναφέρει η ΕΑΥΝΙ σε ανακοίνωσή της.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ