Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

ΑΡΤΑ-Απίστευτο περιστατικό, διευθύντρια δάγκωσε 11χρονο μαθητή με αυτισμό

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει μια υπόθεση από την Άρτα με πρωταγωνίστρια μια δασκάλα Ειδικού Σχολείου η οποία φέρεται να δάγκωσε 11χρονο μαθητή με αυτισμό.

Το απίστευτο συμβάν που ήρθε για πρώτη φορά χθες στο φως εκτυλίχθηκε εντός του σχολείου που φοιτά ο 11χρονος την περασμένη Τρίτη. Πρόκειται για μια καταγγελία στην οποία προχώρησε η μητέρα του παιδιού μετά τα τραύματα που εντόπισε στο σώμα του.

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα η μητέρα πήγε να πάρει το παιδί της από το σχολείο και αμέσως αντιλήφθηκε τις γρατσουνιές πίσω από το αυτί, αλλά και στα χέρια του. Ακολούθως, επιστρέφοντας σπίτι, ετοιμάζοντας το παιδί για μπάνιο διαπίστωσε έκπληκτη ότι στο μέσο του ποδιού φέρει μια μεγάλη μελανιά, στην οποία μάλιστα φαίνονται ίχνη δοντιών.
Μετά από επικοινωνία με το σχολείο προκειμένου να λάβει εξηγήσεις, η Διευθύντρια παραδέχθηκε την πράξη της, υποστηρίζοντας πως η ίδια δάγκωσε τον γιο της, προκειμένου να τον απομακρύνει επειδή της τραβούσε τα μαλλιά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η οικογένεια έχει καταθέσει μήνυση κατά της Διευθύντριας του Ειδικού Σχολείου Άρτας.
Όπως είναι φυσικό το συμβάν έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην κοινή γνώμη, ενώ η μητέρα του 11χρονου μαθητή ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη, αφού τέτοια περιστατικά πρέπει να χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης, ειδικότερα σε ένα τέτοιο ειδικό σχολικό περιβάλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ