Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΙΤΣΑΣ – Εν αναμονή απαντήσεων για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Την πάγια άποψή του για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, επανέλαβε χθες σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος.
Ο κ. Πλιάκος ερωτηθείς για την μεταφορά απορριμμάτων από την Κέρκυρα, απάντησε ότι θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων για το υπόλειμμα και φυσικά για τα κόστη που θα φτάσουν στις τσέπες των πολιτών της Ηπείρου.
Ο κ. Πλιάκος έχει πολλάκις διατυπώσει την αντίθεσή του με όλο τον χειρισμό και τις ενέργειες που κάνει κυρίως ο Φορέας Διαχείρισης Απορριμμάτων, ενώ ζήτησε απαντήσεις οι οποίες είναι απαραίτητο να φωτίζουν όλες τις προεκτάσεις της μεταφοράς των απορριμμάτων της Κέρκυράς και κυρίως του υπολείμματος.
«Να μας πουν που θα πάει το υπόλειμμα. Θα πάει στη Βλαχέρνα; Θα πάει στο Ελληνικό; Και όταν γεμίσει το κύτταρο στο Ελληνικό, ποιος θα πληρώσει; Θα πληρώσουν και πάλι οι πολίτες της Ηπείρου;» είπε μεταξύ άλλων.
Τέλος, επανέλαβε την απόφασή του να μην επιβαρυνθούν ούτε με ένα ευρώ παραπάνω οι δημότες του δήμου Ζίτσας για την διαχείριση των απορριμμάτων «γνωρίζετε ότι έχω προσφύγει» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ