Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ – Προχωρά το πρόγραμμα των κατ’ οίκων εμβολιασμών

Ανταποκρινόμενος στο μεγάλο ενδιαφέρον των δημοτών του, ο Δήμος Δωδώνης, με την καθοριστική συμβολή του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων, συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα των κατ’ οίκον εμβολιασμών που ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της πολιτείας και συμβάλλοντας στην αύξηση του ποσοστού της ανοσίας στην κοινότητα.

Έχουν ως τώρα εμβολιαστεί αρκετές δεκάδες δημοτών του Δήμου Δωδώνης που δε διαθέτουν τη δυνατότητα μετάβασης σε κάποιο σταθερό εμβολιαστικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, λόγω χρόνιων ή σοβαρών προβλημάτων υγείας και το πρόγραμμα των κατ’ οίκον εμβολιασμών συνεχίστηκε και την περασμένη εβδομάδα.

Με «αναμνηστικές» στην πλειοψηφία τους δόσεις αλλά και με πρώτους εμβολιασμούς, οι κατ’ οίκον επισκέψεις έγιναν την Τρίτη (1/2) και την Παρασκευή (4/2) αντίστοιχα, στις εξής Κοινότητες και οικισμούς: Μπεστιά, Άγιος Νικόλαος, Δωδωνούπολη, Κωστάνιανη, Επισκοπικό, Μολυβαδιά, Μυροδάφνη και Σερβιανά, Αβγό, Πέρδικα, Τέροβο, Μουσιωτίτσα και Κωστάνιανη.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων, βοηθούμενο από στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δωδώνης, πραγματοποίησε τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς στις προαναφερθείσες Κοινότητες του Δήμου Δωδώνης.

Οι δημότες του Δήμου Δωδώνης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» με εμβολιασμό κατ’ οίκον, μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:

Κέντρο Υγείας Δερβιζιάνων: 2654031555.

Δήμος Δωδώνης: Βασιλείου Αρετή, 2654 360129.

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δωδώνης: 2654 360113.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ