Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ – Σε εξέλιξη οι εργολαβίες σε Δημοτικές Ενότητες

Με πολύ καλούς ρυθμούς προχωρούν οι εργολαβίες του δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος για το τρέχον έτος στις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Ιωαννιτών, πλην του αστικοί ιστού της πόλης.
Έργα ασφαλτόστρωσης, κατασκευής πεζοδρομίων, αντικατάστασης ρείθρων, διανοίξεις οδών και βελτιώσεις βασικών υποδομών, συνθέτουν το σκηνικό των έργων σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τον τομέα των έργων, Γιώργο Αρλέτο, που έκανε λόγο για την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος, με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική το αμέσως επόμενο διάστημα.
«Εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς έργα σε πολλές συνοικίες στην Ανατολή, όπως στη Βρυσούλα και αλλού, συνοικίες που ήταν εγκαταλελειμμένες τα προηγούμενα χρόνια. Το ίδιο γίνεται και στη ΔΕ Παμβώτιδας με τρεις εργολαβίες να βρίσκονται σε εξέλιξη, το ίδιο γίνεται στο Πέραμα και στο Νησί. Στόχος μας είναι σε κάθε γειτονιά να υπάρχει και ένα εργοτάξιο, με έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ