ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Σύλληψη στον Πειραιά για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Μια σημαντική επιχείρηση η οποία στέφθηκε από επιτυχία πραγματοποιήσαν στον Πειραιά οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της επιχείρησης συνέλαβαν το βράδυ της Τετάρτης, σε περιοχή του Πειραιά έναν Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι διακινεί ναρκωτικές ουσίες σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και κατέχει οπλισμό.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 1.550 ευρώ, ενώ κατά τις έρευνες που επακολούθησαν σε δύο κατοικίες που χρησιμοποιεί, κατασχέθηκαν επιπλέον 5.000 ναρκωτικά δισκία διαφόρων τύπων, 577 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οκτώ γραμμάρια κοκαΐνης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, πέντε πιστόλια με επτά γεμιστήρες, τμήματα πιστολιού και σιγαστήρας, μια χειροβομβίδα, έναν πυροκροτητή, 3.312 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 13 φωτοβολίδες, έξι στιλέτα και σουγιάδες, δυο πλαστικές γροθιές και 4.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς.

 

Βασίλης Λούπας