Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Χωρίς προβλήματα η επιστροφή στα θρανία στην Ήπειρο

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε χθες, από την επαναλειτουργία των σχολείων, εβδομάδα που κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στα σχολεία της Ηπείρου.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου, Κωνσταντίνο Καμπουράκη ενώ ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη για να συζητηθεί το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων, αυτή δεν έγινε και όλα δείχνουν ότι οι όποιες αποφάσεις για επιστροφή των μαθητών θα καθυστερήσουν για αργότερα.

Ο κ. Καμπουράκης είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφόρηση για το εάν και πότε θα επιστρέψουν οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων στις αίθουσες για δια ζώσης εκπαίδευση.

Τα παιδιά των δημοτικών, ειδικών σχολείων νηπιαγωγείων και βρεφικών σταθμών επέστρεψαν στις αίθουσες τους και μέχρι στιγμής – πλην ενός τμήματος στο Δημοτικό σχολείο Πεδινής, όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά με τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κανένα άλλο πρόβλημα σε σχολική μονάδα τόσο του Νομού Ιωαννίνων όσο και της υπόλοιπης Ηπείρου» ανέφερε μιλώντας τηλεφωνικά στο Ioannina TV, o προϊστάμενος της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ηπείρου Κωνσταντίνος Καμπουράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ