Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – Με αιτήματα και ενημέρωση η εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε, στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου η Γενική Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.
Οι εργασίες, ξεκίνησαν με την παρουσίαση του διοικητικού απολογισμού από τον πρόεδρο της ΕΑΥΙ, στον οποίο αναφέρθηκε για το έργο που παρουσίασε η Ένωση κατά τη διάρκεια της τελευταίας 3τίας ενώ συνεχίστηκαν με τον  οικονομικο απολογισμό από τον ταμία της Ένωσης καθώς και την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις τρέχουσες συνδικαλιστικές εξελίξεις και διεκδικήσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς της Ομοσπονδίας προκειμένου να υλοποιηθεί το πάγιο αίτημα των αστυνομικών, για την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας. Ενημέρωση , τόσο για το νέο Βαθμολόγιο αλλά και για συνταξιοδοτικά ζητήματα πραγματοποιήθηκε από τον συνάδελφο συνδικαλιστή Δημήτρη Καραγιαννόπουλο, ο οποίος διεξοδικά και εμπεριστατωμένα απάντησε σε πληθώρα ερωτημάτων των αστυνομικών.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης τιμήθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι τραυματίστηκαν εν ώρα διατεταγμένης Υπηρεσίας και εξαιτίας μόνιμης βλάβης της υγείας τους τέθηκαν σε κατάσταση Υπηρεσίας Γραφείου ενώ στο τέλος τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Υ.Α.- ΠΟΑΣΥ, Δημήτρης Καραγιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεσπρωτίας Βασίλειος Νάκος  ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Θεόδωρος Κολιοπάνος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος, Γεώργιος Δούβαλης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής  Ιωαννίνων Βασίλειος Μουσελίμης  ο πρόεδρος  της Ένωσης αποστράτων Σπυρίδων Κίτσιος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Αστυνομίας Ηπείρου Ιωάννης Παπανδρέου , Διοικητές Υπηρεσιών καθώς και πλήθος αστυνομικών.
Μετά το πέρας των εργασιών και τους χαιρετισμούς των επισήμων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ