Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία των Paguristas και του ΕΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «γιορτή αιμοδοσίας» που συνδιοργάνωσαν η εθελοντική ομάδα των Paguristas και o Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, σε συνεργασία με το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα».

Το διήμερο 14-15 Ιουνίου, περισσότεροι από 90 συμπολίτες μας προσήλθαν για να δώσουν αίμα και τελικά συγκεντρώθηκαν συνολικά 78 φιάλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι προστέθηκαν 17 νέοι εθελοντές αιμοδότες, κάτι που αποτελεί και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα προς την κοινωνία.

Το αποτέλεσμα αυτό βεβαίως οφείλεται κυρίως στη συνεργασία πλήθους αιμοδοτικών συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων που συμμετείχαν στην «γιορτή αιμοδοσίας», η ανταπόκριση των οποίων για μια ακόμα φορά ήταν πάρα πολύ μεγάλη και έδειξε γι’ άλλη μια φορά ότι με τη συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε κάθε είδους δράση.

«Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν αίμα, όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν μαζί μας και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της δράσης, όλα τα μέλη του Π.Τ. Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και των Paguristas που στήριξαν τη δράση, το προσωπικό των αιμοδοσιών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», την Βίκος ΑΕ για τη στήριξή της στην εκδήλωση. Η συγκινητική ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών και η καθοριστική συνεισφορά όλων των φορέων που συμμετείχαν στη δράση, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά…», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ