Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΔΩΔΩΝΗ» – Χρυσή και ασημένια διάκριση στα Healthy Diet Awards 2022

Τρείς σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η «Δωδώνη» στο πλαίσιο των «Ηealthy diet  Awards 2022», έναν θεσμό που έχει ως στόχο την επιβράβευση εταιρειών για την αριστεία και την καινοτομία τους σε προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, αποδεικνύοντάς για ακόμα μια χρονιά την υψηλή ποιότητα και μοναδική διατροφική αξία των προϊόντων της.

Αναλυτικότερα, και ύστερα από την αξιολόγηση, τα προϊόντα «Δωδώνη» που αναδείχτηκαν είναι:

– Το Γαλοτύρι Δωδώνη με Gold, στην κατηγορία «Dairy Products».

– Tο Δωδώνη Στραγγιστό 2% χωρίς λακτόζη με Bronze, στην κατηγορία «Free from or Low Food Products».

– Το Δωδώνη Ελαφρύ με Βronze, στην κατηγορία «Light Dairy Products».

Συνεχίζοντας δυναμικά την ανοδική πορεία που καταγράφει για περισσότερο από  μισό αιώνα, η Δωδώνη παραμένει πιστή στις αξίες της για τη δημιουργία αυθεντικών και ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων, με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, ξεχωρίζοντας τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

H Bίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της Δωδώνη, δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στη Δωδώνη αποτελεί βασική προτεραιότητα η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και ασυναγώνιστης γεύσης, τα οποία προάγουν παράλληλα και ένα καλύτερο και πιο ισορροπημένο διατροφικό πρότυπο. Οι νέες αυτές διακρίσεις αποτελούν σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής προσήλωσης και αφοσίωσης μας τόσο στο τελικό προϊόν όσο και στους καταναλωτές μας, οι οποίοι επιλέγουν καθημερινά να βρισκόμαστε στο τραπέζι τους. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για καλύτερα και πιο υγιεινά προϊόντα με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο πάθος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ