Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Καθημερινά rapid στην πλατεία των Ιωαννίνων

Δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊου (rapid test) θα διενεργήσουν Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ το τριήμερο Παρασκευή 2, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Απριλίου στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων.

Σήμερα Παρασκευή, οι δειγματοληψίες θα γίνουν κατά τις ώρες  08:30- 15.00 μέσα από αυτοκίνητο.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο ΕΟΔΥ έδωσε την έγκρισή του ώστε οι δειγματοληψίες (8.30-14.30) να είναι ανοικτές και για πεζούς.

Οι ΚΟΜΥ Ιωαννίνων στο μεταξύ έκαναν γνωστό χθες, πως στο εξής, καθημερινά (και τα Σαββατοκύριακα) θα διενεργείται από τα κλιμάκια ανοιχτή δειγματοληψία για το κοινό με rapid tests, μπροστά από το διοικητήριο της περιφέρειας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η ώρα προσέλευσης θα είναι 09:00-14:00.

Με βάση την παραπάνω απόφαση, ακυρώνεται η δειγματοληψία για το κοινό, στο χώρο του νοσοκομείου Χατζηκώστα, που θα παραμείνει μόνο για ασθενείς και συνοδούς.

Και στους Ασπράγγελους

Η περιφέρεια Ηπείρου και ο δήμος Ζαγορίου σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ Ιωαννίνων και την 6η ΥΠΕ θα πραγματοποιήσει rapid tests στους κατοίκους του δήμου Ζαγορίου την Πέμπτη 8 Απριλίου από τις 08:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στην έδρα του δήμου στους Ασπραγγέλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ