Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Στο επίκεντρο η ενημέρωση για τις υποδομές

Η ενημέρωση για την πορεία των έργων στις αθλητικές υποδομές που έχει στην ευθύνη της η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ ήταν ο λόγος της επίσκεψης του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Με επικεφαλής την βουλευτή Μερόπη Τζούφη, ο Γιάννης Στέφος, ο Πέτρος Παλάσχας αλλά και ο Σπύρος Ντάνης ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την πορεία των έργων που εξελίσσονται.

Στην συνάντηση υπήρξε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν ερωτήματα για την πορεία των ενεργειών αναφορικά με το κλειστό, την αναβάθμιση των υποδομών σε κολυμβητήριο και γυμναστήριο αλλά και πολλά άλλα θέματα. Ουσιαστικά, ζητήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης εργασιών που είναι σε εξέλιξη και στους «Ζωσιμάδες» αλλά και στη Λιμνοπούλα.

Ο κ. Κολόκας αναφέρθηκε σε όλα όσα γίνονται αυτή την περίοδο ενώ το μεγάλο στοίχημα παραμένει η μεταφορά κλειστού γυμναστηρίου στα Γιάννενα προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες της πόλης. Ο κ. Κολόκας αναμένει την απάντηση από πλευράς της κυβέρνησης στο αίτημα λέγοντας ότι βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Ο Σπύρος Ντάνης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε όσα είχαν γίνει κατά την διάρκεια της δικής τους διοίκησης ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι υπάρχει συνεργασία με την σημερινή διοίκηση. Υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να προχωρούν τα έργα των υποδομών ώστε απρόσκοπτα οι αθλητές να γυμνάζονται και να προετοιμάζονται για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ