Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

ΜΑRΚΕΤ ΙΝ Σε λειτουργία το νέο σούπερ μάρκετ στην Ανατολή

Ένα νέο, το τρίτο στην πόλη, υπερσύγχρονο σούπερ μάρκετ, δημιούργησε και λειτουργεί η MARKET IN, στα Ιωάννινα.

Η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν οι καταναλωτές, τα δύο καταστήματα της ΜARKET IN στα Ιωάννινα και η δική τους απαίτηση για ένα ακόμη κατάστημα στην ανατολική πλευρά της πόλης, έπαιξε σημαντικό ρόλο και καθόρισε την απόφαση της εταιρείας να το τρίτο σούπερ μάρκετ στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 65 στην Ανατολή.

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια έναρξης της λειτουργίας του νέου καταστήματος της MARKET IN παρουσία πλήθους πολιτών, που έσπευσαν να κάνουν τις πρώτες τους αγορές στο κατάστημα, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, στέλνοντας παράλληλα και ένα ισχυρό μήνυμα υποστήριξης.

Το νέο κατάστημα, όπως ανέφερε ο Γιάννης Φερεντίνος, διευθυντής μάρκετινγκ της MARKET IN, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτή, διαθέτοντας μεταξύ άλλων, κρεοπωλείο, μαναβική, αλλά και ένα κατάστημα bake off, με φρέσκα προϊόντα και φυσικά καφέ, για ένα καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την έναρξη λειτουργίας του τρίτου καταστήματος στα Ιωάννινα, καλύπτοντας και μία απαίτηση των καταναλωτών μας που μας στηρίζουν, αλλά και αναπτύσσοντας το δίκτυο των καταστημάτων μας, τοπικά. Οι πολίτες των Ιωαννίνων μας έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και μας επιβραβεύουν με την εμπιστοσύνη τους. Είναι στις σκέψεις μας, η περαιτέρω διεύρυνση των καταστημάτων μας στην περιοχή. Τα MARKET IN στάθηκαν όρθια και στη νέα κρίση λόγω της πανδημίας, συνδυάζοντας σταθερά τις χαμηλές τιμές με την ποιότητα. Αυτό το γνωρίζουν και οι πελάτες μας  που μας εμπιστεύονται, γνωρίζοντας επίσης, πως στηρίζουν μία 100% ελληνική οικογενειακή εταιρεία», ανέφερε ο κ. Φερεντίνος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ