Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022

Νέοι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, οι… παλιοί

Αναρτήθηκε στη «διαύγεια» η απόφαση του Αλ. Καχριμάνη με την οποία ορίζει τους νέους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες για το 2022, που είναι οι… παλιοί, δηλαδή οι κ.κ Ψαθάς, Πιτούλης, Σιαράβας και Ιωάννου.

Στην απόφαση περιγράφονται επίσης οι αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Άρτας Βασίλης Ψαθάς θα έχει και αρμοδιότητες που αφορούν την ανάπτυξη και προώθηση της Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης θα έχει αρμοδιότητες που αφορούν θέματα Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Υδατοκαλλιεργειών στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Σιαράβας θα έχει αρμοδιότητες που αφορούν στα θέματα οικονομικών και καλών πρακτικών για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου θα έχει αρμοδιότητες που αφορούν στην οργάνωση, προώθηση και το συντονισμό, την επεξεργασία και υποβολή προτάσεων και προγραμματικού σχεδίου και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορούν σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ